Chapter 2

3.5K 336 16
                                    


Carter's Point Of View

Αγωνίστηκα στο σφικτό του κράτημα, αφήνοντας ένα πονεμένο κλαψούρισμα καθώς άρχισε να γρυλίζει στο αυτί μου.

''Δεν σου είπε η μαμάκα και ο μπαμπάκας σου να μην μπεις ποτέ σ' αυτό το τούνελ;'' Τραβήχτηκα καθώς το κράτημά του στη μέση μου άρχισε να σφίγγει ακόμα περισσότερο. Κοίταξα κάτω τον φακό στο χέρι μου, μια ιδέα ήρθε στο μυαλό μου. Άρχισα να κλοτσάω και να ουρλιάζω παρόλο που ο ήχος έβγαινε πνιχτός απ' το χέρι του. ''Αν συνεχίσεις να παλεύεις θα αναγκαστώ να σε σφίξω περισσότερο.''

Τα μάτια μου άνοιξαν διάπλατα και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο παρά να προσπαθώ να ελευθερώσω τον εαυτό μου απ' το κράτημά του. Σήκωσα το αριστερό μου πόδι κλοτσώντας τον, χτυπώντας τον άντρα -επειδή καμιά γυναίκα δεν έχει τόσο βαριά φωνή. Εκείνος τραβήχτηκε κάτω βογκώντας απ' τον πόνο, δίνοντάς μου την ευκαιρία να δραπετεύσω. Έτσι έτρεξα τον δρόμο που μπήκα. Ποτέ δεν κοίταξα πίσω, κυρίως γιατί δεν θα μπορούσα να δω τίποτα σ' αυτό το σκοτεινό καταραμένο τούνελ.

Επιτέλους βγήκα απ' το τούνελ, συναντώντας κάτι ξένους να γελάνε. Έδιωξα τον προβληματισμό μου συνεχίζοντας το τρέξιμο στον χωματόδρομο που οδηγούσε στη γειτονιά μου. Ο άνεμος φυσούσε τα μαλλιά μου και η αδρεναλίνη έτρεχε στις φλέβες μου, ήμουν τόσο κοντά στο σπίτι. Πέρασα μερικά γνωστά σπίτια. Τα φώτα τους ήταν ήδη κλειστά αφού θα ήταν χωμένοι στα κρεβάτια τους. Είναι μεσάνυχτα και θα έπρεπε και εγώ να είμαι στο κρεβάτι μου.

Πλησιάζω στο σπίτι, μπήκα τρέχοντας στο δρομάκι που οδηγούσε στο σπίτι. Δεν υπήρχαν αμάξια, πράγμα που σημαίνει πως οι γονείς μου δεν είχαν γυρίσει ακόμα. Αλλά, είναι μεσάνυχτα; Πήγαν σε μια δημοπρασία για τη δουλειά της μαμάς μου. Μου είπε πως θα ήταν πίσω γύρω στις έντεκα, και εάν όχι, μία ώρα αργότερα.

Κούνησα το κεφάλι μου, τραβώντας ένα αντικλείδι που είχα βάλει νωρίτερα στην τσέπη μου. Το τοποθέτησα στην κλειδαρότρυπα και το γύρισα ανοίγοντας την πόρτα. Μπήκα μέσα και την έκλεισα γρήγορα κλειδώνοντας την και στηρίζοντας την πλάτη μου πάνω της. Άφησα ένα μεγάλο αναστεναγμό να βγει απ' το στόμα μου, επιτέλους ικανή να βρω την αναπνοή μου. Η καρδιά μου χτυπούσε ακόμα δυνατά μες' στο στήθος μου καθώς προχωρούσα για να μπω στο δωμάτιό μου.

Αποφάσισα να κάνω ένα ζεστό ντούζ για να ξεφύγει λίγο το μυαλό μου απ' αυτό που μόλις αντιμετώπισα. Άρπαξα μια πετσέτα και τις πιτζάμες μου πριν να αρχίσω να περπατάω στο διάδρομο που οδηγεί στο μπάνιο. Έκλεισα και κλείδωσα την πόρτα πριν στραφώ στην μπανιέρα. Κοίταξα στον καθρέφτη και τα μάτια μου άνοιξαν διάπλατα και το στόμα μου άνοιξε ελαφρά.

Deranged (GREEK TRANSLATION)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα