4. Nákupy

11 1 0
                                    

„Prim, tak tu si. Toto sú Theo a Connor. Na toto je Prim." Maya mi predstavila dvoch chalanov, ktorí vedľa nej stáli. „No my sa už vlastne poznáme." usmial sa na mňa Theo. „Ahaaa.. a kde si bola tak dlho?" Maya zmenila tému. „Mala som taký zaujímavý rozhovor s priateľkou tvojho brata." zamyslela som sa nad tým. Vlastne to vypadalo skôr ako nejaký nepodarený vtip. „Takže ja mám priateľku? Hmmm.. Zaujímavé zistenie. A kto to vlastne je?" žartoval Theo. „Nejaká vyperoxidovaná krava s ružovým melírom. Myslím, že sa volá Shay. Alebo tak nejak." mykla som plecami. „Ouuu. Hej to je ona. Ale nič s ňou nemám." zdvihol ruky na znak mieru. Pri tom geste som sa musela usmiať. „To je v pohode. Nič ma do toho nie je." myslela som to vážne. „Ale ja s ňou naozaj nič nemám." ďalej sa bránil. „A povedal si to už aj jej?" spýtala som sa. „No keď sme sa minulý rok rozišli, mal som pocit, že to pochopila." mykol plecami. „Tak asi nie. Ale to je už teraz jedno. Poďme." vybrala som sa smerom k bráne.

vvv

Vošli sme do obrovského obchodu, v ktorom sa nachádzal len nábytok a dekorácie. „Prim, počkaj!" zastavil ma Theo. „Niečo máš na šatách." podišiel ku mne a zdvihol ma na ruky. Nechápala som, čo robí, no nebránila som sa. On ma len položil do nákupného košíku a rozbehol sa so mnou naprieč uličkami. Sedela som tam so smiechom a modlila sa, nech nenarazí.

Nakoniec sme všetko vybrali. Najväčšiu radosť som mala z bieleho závesu, na ktorom boli nakreslené malé čierne srdiečka. Dokonca nám pomohli vybrať aj Hifi vežu. Prekvapilo ma, ako sa v tom Connor aj s Theom vyznajú. Potom sme to všetko odniesli domov. Ešte šťastie, že tu Theo mal auto.

„Myslím, že by sme tu mali trošku zväčšiť priestor. Takže presunieme nábytok?" navrhla Maya. „To by šlo." súhlasila som. „Dobre. Vy dvaja, dajte moju posteľ sem... alebo nie, radšej sem... predtým to bolo lepšie." dirigovala ich Maya. Netvárili sa práve nadšene a ja som im rozumela. „Hmmm.. vlastne možno by to lepšie vypadalo tam." opäť niekam ukázala rukou. „Myslím, že takto je to fajn. Maya, už to nechaj tak." zabrzdila som ju. „Vďaka za podporu." vydýchol si Theo. „V pohode. A teraz presuniete moju posteľ." usmiala som sa. „Nieee." vykríkol Connor. Začala som sa smiať. „Mohli by sme ich spojiť. Čo ty na to?" zamyslela sa Maya. „Poďme na to." súhlasila som.

Ešte nám zapojili Hifi a na izbe sme nakoniec ostali samé. Zavesili sme záclonu, priklincovali nástenku nad pôvodný biely stôl, vyleštili zrkadlo na čierno-bielej skrini, trošku napravili vežu pri stole a potom zariadili zvyšok.

„Je to perfektné

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

„Je to perfektné." usmiala sa Maya, keď si obzrela našu prácu. „Súhlasím. Ale najviac sa mi páči ten koberec." sadla som si na svoju posteľ. Ja som sa rozhodla pre šedú farbu a ona pre ružovú. Ešte aj tie farby vytvorili perfektný kontrast. Som rada, že mám takúto spolubývajúcu. Lepšie by to snáď ani nemohlo byť.

Second change (Little girl 2- voľné pokračovanie)Where stories live. Discover now