Chapter 19 ~ True love?!

1.1K 77 61
                                    

Mijn hart klopt in mijn keel en ik kijk James angstig aan die me met opengesperde ogen aankijkt. Ik wil me verstoppen onder de dekens en nooit meer weggaan. Her bloed stroomt naar mijn wangen, is hij boos? Teleurgesteld?

Maar ik word voor de zoveelste keer verrast als er een brede glimlach op zijn gezicht verschijnt. Zijn ogen stralen en het lijkt alsof hij me elk moment aan kan vallen om me dood te knuffelen.

"Geweldig!" Piept hij en hij klapt enthousiast in zijn handen. Ik voel mijn mondhoeken omhoog trekken en we geven elkaar een knuffel. Na een tijdje laat ik hem los. "Waar is Wormy?" Vraag ik serieus (ja haha, wat grappig Sirius is serieus, hebben we dat ook weer gehad)

"Eh," zegt James die om zich heen kijkt "de laatste keer zag ik hem bij Aeden,"

"Son of a Bitch," mompel ik.
"Wie? Ik?" Vraagt James verbaast. "Nee Aeden, wedden dat hij Peter ook al heeft gevoerd. Die smerige..."ik maak mijn zin niet eens af zo boos ben ik.

"Als hij het gedaan heeft hè, dan maak ik hem af. Ik martel hem, vermoord hem, wurg hem, ik..." zegt James buiten adem. Hij maakt trappende bewegingen en zijn gezicht is rood.

"Hij rukt ons vrienden groepje uitelkaar, eerst verlies jij Lily en ik," ik slik "Remus en dan Peter ookal,"

"Laten we meteen kijken of die smeerlap Peter ook die smerige vervloekte Amortentia heeft gegeven," zegt James luid.

Hij rent uit de kamer en ik ren achter hem aan. Zodra we in de gangen komen zie ik Aeden al en ja hoor. Lily, Remus en Peter lopen als schoothondjes achter hem aan. Aeden loopt zoals gewoonlijk met een onschuldige glimlach voorop.

Zodra hij me ziet zet hij een zogenaamd bang gezicht op. "Sirius! Ik, het spijt me, van je gezicht," liegt hij, ik stap op hem af.

"Ik kijk dwars door je heen vieze vuile, ik zie wel wat je bent hoor," sis ik. James komt naast me staan en kijkt Aeden met een woedende blik aan. Als blikken konden doden was Aeden een hoopje as geweest. In plaats van dat James hem vermoord met een blik spuugt hij in Aeden in zijn gezicht.

Aeden haalt het smerige spul uit zijn gezicht en James en ik geven elkaar een high five.

"Wat doe je nou?!" Roept Lily verschrikt, James kijkt haar beteuterd aan.

"Je spuugt hem in zijn gezicht, ben je gestoord ofzo!" Roept ze kwaad en ze loopt op James af.

Alleen James zet geen stap naar achter, hij doet iets waardoor ik een kreet slaag. Hij zoent haar! Op haar mond!

Eerst probeert Lily zich los te trekken, maar dan zoent ze hem terug. Ze trekt zich los en kijkt hem glimlachend aan. Dan richt ze zich op Aeden.

"jij klootzak!" Schreeuwt ze.
'PATS' recht in zijn gezicht. Aeden kijkt haar met een geschokte uitdrukking aan.

Ik weet wat ik moet doen, het is nu of nooit, het nooit gedeelte is waar ik bang voor ben. Ik loop naar Remus, voordat hij geschokt een stap naar achter kan zetten geef ik hem een zoen. Remus' ogen sperren zich wijd open en de glans door Amortentia verdwijnt uit zijn ogen en hij zoent me terug.

Ik negeer het geschokte kreetje van Aeden, de bulderende lach van James en de glimlach van Lily. Ik laat Remus los en pak zijn hand vast.

"Als ik jou was, Aeden, zou ik nu onmiddellijk vertrekken," zegt hij kil tegen Aeden. Aeden kijkt ons met afschuw en woede aan en loopt dan stampvoetend weg.

Pov Remus

Peter probeert weg te lopen, maar ik hou hem tegen. "Wat doen we met Peter?" Vraag ik. "Hij is een goede vriend, maar niemand van ons voelt op die manier iets voor hem,"

"Ja, dat, daar heb ik iets voor," zegt Lily. Ze haalt een drankje uit haar zak. "Wat is dat?" Vraagt James met nog steeds een stralende glimlach, omdat Lily hem terug zoende.

"Dit zorgt ervoor dat de Amortentia uitwerkt," zegt ze glimlachend. "Hoe weet je dat?" Vraag ik. "In de les. Hadden jullie maar op moeten letten, en jij Remus, je lag in de ziekenzaal," legt ze uit.

"Waarom let ik nooit op?" James slaat zichzelf op zijn voorhoofd, Lily lacht en gooit het drankje in Peters mond.

Peter schud zijn hoofd en het lijkt alsof hij wakker word uit een droom. "I'm back," zegt hij, iedereen schiet in de lach en we geven elkaar een groepsknuffel. Lily kijkt eerst een beetje raar toe tot James haar erbij trekt.

"En nu?" Vraagt Sirius als we elkaar los laten. "We gaan alles aan McGonagall uitleggen," zeg ik. "Wat als ze ons niet geloofd," zegt Peter sipjes.

"Dan vinden we wel een oplossing, zoals we altijd doen,"

Wolfstar ~Sirius Black, Remus Lupin~ ✔Where stories live. Discover now