Chapter 14 ~ Aeden Daves brain

1.3K 76 149
                                    

Bedankt SaarxWriter voor deze nieuwe en leuke cover! Hij is een beetje druk, maar zeker de moeite waard. Ik heb gezien dat je je best hebt gedaan en ik vind dat je geslaagt bent. Bedankt ervoor! Dan heb ik ook nog een bericht voor ginnypotter09 en Maria__Granger. Ik heb gemerkt dat jullie een heel plan aan het voorbereiden zijn over het vermoorden van Aeden, ik zeg: "ga in de comments maar gerust verder, maar het boek zelf schrijf ik, heb geduld en jullie komen erachter of Aeden zijn verdiende loon krijgt,"
Dan is het nu tijd dat jullie hoofdstuk 14 alweer gaan lezen! Wauw, ik weet nog hoofdstuk 1, dat vond ik spannend. Oké, genoeg getreuzel maar weer. Ik begin.

Pov Aeden

Potter kijkt me met grote woedende ogen aan, als ik Aeden Daves niet zou zijn zou ik flauwvallen van de angst. Black kijkt me verwaand aan, zoals elke Black doet. Lupin bekijkt me kieskeurig, van top tot teen, geen enkel gedeelde vind hij leuk. En tot slot Pettingrew kijkt me aan alsof ik, nou ja, een oempaloempa ben? Ik weet niet helemaal wat er in het hoofd van die jongen om gaat.

En tot slot hebben we Lily, Lily Evans. Ze kijkt naar me zoals ik altijd al wou dat ze naar me keek, verliefd.

Ik wacht tot ze een reactie geven op mijn zin, wat ze niet doen, waardoor ik geïrriteerd raak. Die kleine sukkelige kut ventjes! Ze zijn dom, vervelend, verwaand lelijk en oliedom. Zei ik dom al? Boeit me niet, want dat zijn ze driedubbel.

"Kom je mee Lily?" Vraag ik, Lily knikt hevig en wilt mijn hand vastpakken. Alleen Potter verpest het. "Lily gaat nergens heen," zegt hij boos. "Jij zegt helemaal niks tegen mij Potter! Ik wil mee met Aeden," zegt ze boos tegen Potter. "Ja, luister naar haar. Ze wilt met MIJ mee," zeg ik.

Potters gezicht betrekt, zijn ogen schieten vlammen. Ook zijn hoofd begint langzaam rood aan te lopen en dan draait hij zich om.

Ik pak Lily' s uitgestoken hand aan en we lopen weg.

~*~

Sorry voor dit kleine hoofdstuk, maar mijn inspiratie is een beetje dood, maar ik wou jullie toch een hoofdstuk geven. Vandaar een stukje vanuit Aedens Pov. Morgen of overmorgen komt er weer een fatsoenlijk hoofdstuk hoor.

Liefs,
Janna

Wolfstar ~Sirius Black, Remus Lupin~ ✔Where stories live. Discover now