60. KAPITOLA

1.3K 80 26
                                    

Už jsou to tři roky, co naši studenti opustili Bradavice. 

Lily se stala paní Potterovou a společně s Jamesem byli neskutečně šťastní. Aby zapečetili jejich manželství, rozhodli pro děťátko, které se jim také zdrávo narodilo. Pojmenovali ho Harry James. Bohužel, i manžele Potterovi něco trápilo. Uslyšeli totiž o věštbě, která byla o jejich dítěti pronesena, a tak museli poprosit Albuse Brumbála, aby jim s řádem pomohl. 

A také, že pomohl. Navrhl jim použít zaklínadlo, které jim pomůže skrýt se před Voldemortem. Potterovi si tedy zvolili strážce, který jejich tajemství udržel. 

Flashback: 

,,Navrhuji Siriuse." řekl hnědovlasý chlapec s brýlemi. 

,,Navrhuji Katherine." usmála se rudovláska. 

,,Ne." ozval se Sirius. 

,,Bude očekávat, že zvolíte jednoho z nás. Co zvolit někoho, koho nebude čekat?" napadlo Siriuse. Kdyby jen věděl, jak velkou chybu udělal, když tohle navrhl...

,,Koho třeba?" zeptala se nechápavě Lily. 

,,Petera. Petera očekávat nebude. Nikomu to neříkejte, musíte být v bezpečí." usmála se Kath, která právě kolíbala malého Harryho. Tak moc ho milovala...Byl úplně jako James, až na to, že jeho oči byly jako ty Lilyiny. 

,,Dobře, strážcem našeho tajemství se stane Peter." 

End od flashback.

Katherine z toho opravdu nadšená nebyla, ale věřila Siriusovi. Věřila, že je to dobrý nápad. Voldemort to rozhodně čekat nebude. Kéž by jen věděla, že Peter je smrtijed...Ale chyby se prostě stávají a někdy se za ně platí dost drsně. Regulus dívce chyběl, a to dost, ale konečně měla pocit, že se z toho všeho smutku dostala. 

Sourozenecký vztah mezi Jamesem a Katherine byl opravdu krásný. Tak moc se milovali...A James byl moc rád, že Kath přijal do rodiny. Brunetku sice trápilo, že jí její rodina vydědila a ona neví, co s nimi je, ale za nic na světě by to nechtěla změnit. Byla šťastná tam, kde je. 

Flashback: 

,,Nemůžu uvěřit, že už se můj bratříček vdává." šeptla dojatě Katherine den před svatbou, když spolu s Jamesem zapíjeli jeho předsvatební noc. 

,,No jo. A něco mi říká, že ty už také brzy budeš paní Blackovou." zasmál se chlapec. 

,,To nevím. Se Siriusem nechceme spěchat." usmála se Kath.

,,Mám tě moc rád, ségra. A jsem strašně šťastný, že tě z tý pošahaný rodiny vydědili." 

,,I já tě mám moc ráda, Jamie. Jsi ten nejlepší bratr na světě. Vždycky jsi tu pro mě byl." usmála se vděčně Katherine a chlapce objala.

,,A vždycky tady pro tebe budu, Katherine Potterová."  

,,Jo. Vždycky budeme spolu. Bok po boku a nikdy nás nic nerozdělí." To ale zapomněla na jednu věc, která by je mohla rozdělit. Smrt.

End of flashback.

Byly čtyři hodiny odpoledne. Zdálo se obyčejné, stejně tak jako každé jiné. Bylo třicátého prvního října a Sirius s Jamesem se vraceli domů za svými milovanými, po dlouhé bystrozorské akci. Katherine už čekala, kdy se jí chlapec vrátí, jelikož o něm neměla vůbec žádné zprávy a bála se o něj. Poslední dobou jí totiž bylo nějak nevolno, trpěla strašnými křeči v břiše, ale myslela si, že se jedná pouze o nějakou chřipku, a tak se bystrozorských akcí pár dní neúčastnila. 

Unrequited Love [PART 1]✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat