30. KAPITOLA

1.7K 122 16
                                    

,,Jsme na tebe tak hrdí Regulusi. Věděli jsme, že ty budeš jiný. Alespoň jeden syn se nám povedl. Alespoň jeden syn nás nezklamal. Jsem na tebe vážně moc hrdá, Regulusi." řekla Walburga Blacková svému synovi radostně, i když on ze svého rozhodnutí moc nadšený nebyl. Chlapec jen kývl hlavou a počkal, až jeho matka odejde. 

Když konečně odešla, zelenooký chlapec měl chuť se rozplakat. Tak strašně moc ho to bolelo. To pomyšlení na to, že se stal tím, čeho se tak moc obával. Tím, čím jeho bratr pohrdal. Ale spíš se bál toho, co na to řekne ona. Katherine. Sice to udělal kvůli ní, ale...bude mu snad věřit? 

V tuto chvíli se rozhodl. Musí to udělat. Musí jí říct pravdu, nemůže to před ní zatajovat. Na to jí až moc miluje. Chlapec na nic nečekal a vytáhl z šuplíku od pracovního stolu pergamen a brk. Následně začal psát:

,,Drahá Kath. Omlouvám se, že jsem ti teď dlouho nepsal, ale...Něco se stalo. Stalo se něco, co jsem v žádném případě nechtěl. Prosím tě tedy, jestli by ses se mnou nechtěla v blízké době sejít. Musím ti něco říct. Možná, je mou osudovou chybou, že ti tenhle dopis píšu. Možná, že až zjistíš, co jsem udělal, opustíš mě a už nikdy se mnou nebudeš chtít mít nic společného. Nemůžu ti ale lhát a popravdě- nebudu ti nic vyčítat. Jsem znechucený sám sebou. Prosím, napiš mi brzy. Miluju tě . S láskou, tvůj Regulus."

**********
,,Jamesi, ticho! Buď ticho a nebo nás uslyší!" smála se rudovláska, když ji chlapec začal lechtat. 

,,Ale notak, znáš je, ti dva spí tvrději než hroch." zasmál se James.

,,Hele, co kdybychom je šli vzbudit? Mohla by to být docela sranda, ne?" navrhl Dvanácterák a rudovláska s jeho nápadem souhlasila. 

,,Vzbudíme je nějak nepříjemně. Třeba na ně vylijeme tu studenou vodu z jezera, co ty na to?" ďábelsky se usmála Lily.

,,Wau, nepřestáváš mě překvapovat. Tu zákeřnost chytáš po mně." usmál se chlapec. 

,,Jo, to asi jo." potvrdila dívka. 

Když už oba dva byli umytí, oblečení a měli nachystaný velký barel, který byl celý naplněn vodou z jezera, pomalu a potichu otevřeli stan, ve kterém v noci spali Katherine se Siriusem. Tam je ale čekalo překvapení. Byli pryč.

,,Co když je přepadl medvěd? A nebo prostě utekli do lesa, kde se následně navzájem zabili?!" strachovala se Lily. 

,,Neboj se, zlato. Jsem si jist, že jsou v pořádku. Prostě si tady sedni a společně počkáme, až ty dva vyvrhelové přijdou." objal James rudovlásku kolem ramen a posadil se s ní do trávy. 

**********

,,Dvanáct, třináct, čtrnáct, patnáct, šestnáct...dvacet!" 

,,Blacku, vodu, vodu! Už nemůžu, asi umřu námahou!" 

Mezitím, co se James s Lily strachovali o tuto dvojici, tito dva zmiňovaní byli v lese a cvičili, jelikož nechtěli, aby se James s Lily dozvěděli, že jsou tak trochu v podnapilém stavu. Proto Siriuse napadl jeden velice inteligentní nápad- musí ten alkohol vycvičit. 

Celé dvě hodiny strávili chlapec s dívkou v lese a dělali spoustu různých a náročných cviků, aby z nich ta nepříjemná věc, která se nazývá kocovina, vyprchala. 

,,Víš co? Už si dáme jenom pěti kilometrovej běh a necháme toho. Už jsem fakt hotovej." postěžoval si chlapec s bouřkově-šedýma očima a protáhl se. 

,,To nestačilo těch sto kliků, přes sto padesát sklapovaček, sto dřepů, dva kilometry běhu a zvedání svého tělo o větev nahoru? Já už fakt nemůžu." povzdechla si dívka, když uviděla prázdnou lahev s pitím. 

,,Ale no tak, Wilsonová. To zvládneme. Přece nechceš, aby si o nás hned mysleli, že první den, co spolu spíme v tom stanu to nezvládneme bez alkoholu?" uchechtl se Sirius. 

,,Fajn, máš pravdu. Těch pět kilometrů ještě dáme a pak se budeme celý den válet." řekla dívka a vystartovala.

,,Tak se mi líbíš, Wilsonová." 

**********

,,Marilyn, okamžitě vezmi Claire a vypadněte odsud! Já je zdržím!" vykřikl zděšeně muž na svou dceru, která v náručí svírala svou dceru. Tato žena věděla, co se stalo. Už i pro ně si přišel. Pán Zla přišel, aby je zabil.

,,Ne Marku, ani náhodou, já tě neopustím. Claire, zlatíčko, pamatuj, že tě milujeme. Musíš být silná. Ty to dokážeš. Ale teď, musíš utéct! Už jsou skoro tady! Zdržíme je, ale nebudeš mít moc času. Milujeme tě." objala plačící žena svou dceru. I ta nemohla skrýt své slzy. 

,,Mami, tati, miluju vás. Ať se stane cokoli." řeka hnědovláska, když v tu chvíli se domem ozvala strašlivá rána, která odmrštila jejího otce stranou. 

,,Tati!"

,,Marku!" ozvalo se nastejno. Muž nevydával jakékoli známky života. Byl mrtvý. Žena jménem Marilyn bolestně vykřikla a její oči se naplnily slzami, když spatřila tělo svého muže. Muže, kterého milovala. 

,,Crucio!" ozvalo se ode dveří a tato ošklivá kletba zasáhla dívčinu matku. ,,Reducto!" ozvalo se poté, což způsobilo, že se tělo matky roztrhlo vejpůl. Hnědovláska vykřikla a skácela se se slzami v očích k zemi. 

,,Mami, mami, maminko. Ne, prosím, ne." vzlykala Claire, objímajíc tělo své matky. V tu se nadechla, zvedla se a byla připravena bojovat. Její matka by to tak chtěla. Aby bojovala. Do posledního okamžiku, do posledního nádechu. Hlasitě polkla a pevně svírala hůlku v ruce. 

V tu chvíli začal neúprosný boj. Bohužel, jelikož stoupenců Pána zla bylo asi pět a všichni na dívku útočili, Claire si brzy uvědomila, že je bez šance. Tenhle souboj prostě nemůže vyhrát. Brzy ji k zemi srazila nějaká pro ní naprosto neznámá kletba a ze všech částí jejího těla se začala linout krev. Dívenka vykřikla bolestí. Byla to neskutečná bolest. 

Dívčino trápení naštěstí netrvalo dlouho, a tak se jí za mžik začaly zavírat oči a ona zemřela s myšlenkou na její přátele. Na lidi, které už nikdy nebude moct spatřit.

Ahooj!💖
Tak je tady další kapitola💖
Doufám,že se líbí💖
Co říkáte na smrt Claire?😱
A co na Siriuse?💖

Zjistila jsem, že tady jsou takový dva tábory😂💖 lidi, co shipujou Retherine (Katherine+ Regulus) a Siritherine(Katherine+ Sirius)💖😂

V příští kapitolce se můžete těšit na Retherine scénky😍💖

Pokud zase chcete kapču do tří dnů, budu ráda za komentíky a voty💖

Kapitola do tří dnů= 25+ votes😍

Unrequited Love [PART 1]✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat