43. KAPITOLA

1.3K 92 35
                                    


,,Siriusi!" vykřikl Orion Black a přeměřil si svého syna nenávistným pohledem. 

,,Co tu děláš, ty špíno?! Jak se opovažuješ!" křikla Walburga Blacková a vytáhla svou hůlku. Sirius to zopakoval. I když byl "trochu" opilý, uměl se orientovat. Možná to bylo silou zvyku. 

,,Všiml jsem si, že je tady rodinná sešlost. A tak jsem přišel. A navíc, přišel jsem pro Reguluse. Nechte ho být!" ze Siriuse přímo sršel vztek. Než ale stihl něco udělat, z jednoho domu vyšel někdo, koho se všichni obávali. Regulus zbledl. Byl to pán zla a slyšel celý jejich rozhovor. Manželé Blackovi se svému pánovi poklonili. Sirius si jen odfrkl a stoupl si před svého bratra. 

,,Regulusi, Regulusi...Nepřísahal jsi mi náhodou věrnost? Čeká tě trest." řekl chladně Voldemort a kolem místa se začali objevovat smrtijedi počínaje Bellatrix. 

,,Ále, ále, kohopak to tu máme? Našeho krvezrádce! Sirius!" zasmála se šíleně dívka. 

,,Drž hubu, ty smrtijedská děvko!" křikl Tichošlápek a všichni se na něj překvapeně podívali. I Remus s Jamesem, kteří slezli z koštěte a šli se postavit za svého přítele. 

,,Smrtijedi, do boje!" křikl Voldemort a společně s Walburgou a Orionem zmizel. Smrtijedů bylo mnoho, proti nim bojovali Regulus, Sirius, James a Remus. Čtyři proti šesti. 

,,Regulusi, moc rád bych ti něco řekl, ale budeme muset naší rodinnou chvilku odložit." řekl Sirius a nervozně odrážel kletby, které na ně posílal Lucius Malfoy. 

,,Siriusi, vždycky jsi byl můj vzor. Je mi líto, že jsem se nedokázal postavit rodičům. Pozor, Pottere! Protego!" křikl Regulus, který právě zachránil Jamese před jistou smrtí. 

,,,Chci říct, že jestli tohle přežijeme, už se k rodičům nevrátíš. Koupíme si vlastní byt v Prasinkách. Budeme spolu." řekl Sirius a Regulus byl v tu dobu tak šťastný.

,,Pro Merlina! Co se to tu děje?!" přiřítily se Lily a Kath.

,,Regulusi?! Siriusi?! Co tu sakra děláte?!" vykřikla Katherine, čímž přerušila bitvu. Lily si stoupla do bojovné pozice vedle Jamese, hůlku namířenou na Dolohova. 

,,Kath, vypadni odtud! Voldemort to ví, je tady! Utíkej pryč, nebo tě zabije!" křikl Regulus. 

,,Nejdu nikam! Klidně se mu postavím! To kvůli mně si se stal smrtijedem. Nedopustím, aby se ti něco stalo. Nepřežila bych to." 

,,Avada Kedavra!" ozval se hlas Bellatrix, která tuto kletbu směrovala na Lily. Ta ale byla ve střehu, takže kletbu odrazila. 

Byl to nemilosrdný boj, všichni věděli, že bojují na život a na smrt. Kdyby jen věděli, že chodit sem byla chyba...Kdyby jen znali věštbu, která byla pronesena, nikdy by do boje nešli. 

,,Regulusi, kdyby se mi něco stalo, nezapomeň, že tě miluju." řekla Katherine a propojila si ruce se svým milovaným. Kdyby jen tušila...

,,Nic se ti nestane, Kath. Také tě miluju a až tohle skončí, budeme spolu." usmál se chlapec. Kdyby jen věděl, co se dnes stane...

Zničehonic se smrtijedi stáhli a byli pryč. 

,,My...my jsme živí!" křikl šťastně James. Z chlapců už alkohol vyprchal, ten náročný boj byl pro ně vlastně spásou. 

,,Bratře...myslím, že po víc jak patnácti letech by bylo dobré, kdyby se z nás už konečně stali spojenci." řekl Sirius a všichni se na něj překvapeně podívali. 

,,Byl bych moc rád, brácho." usmál se Regulus a přijmul ruku jeho bratra, se kterou si potřásl. 

,,Jsem za vás tak šťastná, kluci." usmála se Kath a každého objala. 

**********

Regulus věděl, co musí udělat. Musí se vydat za Voldemortem. A sám. Musí se mu postavit. Musí ochránit Kath. Vzal si kus pergamenu a začal psát. Kdyby jen chlapec věděl, co ho čeká, nikdy by za pánem zla nešel. Udělal chybu. Obrovskou. 

,,Kath, moc tě miluju. Vždycky tě budu milovat. Běž spát, dnes to byl náročný den. Zítra mám pro tebe dárek, přijdu k tobě." objal svou milovanou a políbil jí. 

,,Miluju tě, Regulusi." oplatila mu dívka a poslechla chlapce. Šla spát, byla velice unavená. Kdyby jen věděla, jakou udělala chybu...

,,Siriusi, jsem rád, že jsme se umířili. Dobrou noc, bratře. Mám tě moc rád." objal Regulus překvapeného Tichošlápka. který nebyl možný říct slovo. Tohle ho zaskočilo. Ale jen nad tím pokrčil rameny, usmál se a nechal Reguluse odejít. Kdyby jen věděl, jakou chybu udělal, když svého bratra nechal jít.

Regulus se zhluboka nadechl, nabral do hrsti letax a teleportoval se za ním. Za Voldemortem, který ho již očekával. 

Jakmile chlapce uviděl, začal se smát. 

,,Ach, Regulusi, jsi tak pošetilý." 

,,Nechte Katherine na pokoji. Slíbil jste to." sykl výhružně chlapec a vytáhl hůlku.

,,Ty jsi mi také přísahal věrnost. Zradil jsi mě a já tě za to musím potrestat." 

,,Nechte ji být. Pro Katherine udělám všechno." 

,,To uděláš, máš pravdu. Je jediné, co máš. Tedy pokud nepočítám tvého bratra." 

,,Nechte ji napokoji!"

,,Doufám, že je ti jasné, Regulusi, že jsi si přišel pro jasnou smrt." řekl Voldemort ledovým hlasem.

,,Ne, to vy dnes zemřete." 

,,Bellatrix, vyřiď toho pošetilého chlapce! Nemám na něj náladu!" zasmál se pán zla a náhle zmizel. 

,,Zdravím tě, bratránku." zasmála se zákeřně dívka, což chlapcovi trochu nahnalo strach, ale nedal to na sobě znát.

,,Ustup, Bellatrix." 

,,Ani náhodou, Regulusi." 

,,Tak tedy dobrá, Expelliarmus!" zahřměl chlapec, ale dívka kouzlo odrazila. Byla svému pánovi tak oddaná, věděla, že ho bude muset zabít. Ale to jí ani v nejmenším nevadilo. Udělala by pro svého pána vše. Byla do něj tak zblázněná...

,,Jsi stejná špína jako Sirius. Jak jsi mohl klesnout na jeho úroveň, Regulusi? Vždyť sloužit pro pána zla je čest. Měl bys být poctěn." 

,,To ty jsi špína, Bellatrix. Neřekl bych, že jsem klesl, ba naopak. Můj bratr byl odmalička hrdina. Vždycky se dokázal postavit rodičům i když věděl, že bude potrestán. To já nikdy nedokázal. A teď přišla má chvíle, chvíle na to, abych naplnil svůj osud. Nechci takhle žít. Celý můj život jsem se schovával, ale teď už ne. K Voldemortovi jsem se přidal jen proto, že jsem chtěl ochránit Katherine, kterou tolik miluju." 

,,Tys vyslovil jeho jméno! Jak jsi mohl, ty ubohý kříženče! Láska je pro slabochy, vždycky tě jen oslabí!" z Bellatrix teď šel vážně strach. Metala kletby jednu za druhou jako šílená. Bránila čest svého pána, kterého tolik milovala. 

,,Expelliarmus!" zahřměl Regulus a Bellatrix se náhle ocitla na zemi. Chlapec se zaradoval. Porazil ji. Teď už mu nic nestálo v cestě. Kdyby jen věděl, jakou chybu teď udělal. Myslel si, že svou sestřenici složil k zemi, však ona byla mazaná a svou porážku jen předstírala. 

Bellatrix rychle sebrala svou hůlku a namířila ji na Reguluse, který byl otočený zády k ní.

,,Avada Kedavra!"

Ahoj❤ předem říkám, že za tohle se mega moc nenávidím a u téhle kapitoly jsem brečela:/

Budu opět ráda za veškeré votes a komentíky!❤

Mějte se hezky a prosím, nezabijte mě😱😀❤

Unrequited Love [PART 1]✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat