23. KAPITOLA

1.9K 143 6
                                    

,,Tak jsme zpátky bando! Máte postavené ty stany?" zeptal se James, který v rukou nesl dřevo.

,,Hmm, mám no...Samozřejmě, že jsem ho musela stavit sama, jelikož tady pan blbec neví, jak to postavit, aby to drželo." uchechtla se hnědovláska, načež na ní Tichošlápek hodil jen pohrdavý pohled.

,,Ehm..tak jo, dobře...co teď budeme dělat?" optala se Lily, snažící se konflikt mezi Kath a Siriusem zahnat.

,,Co kdybychom se šli vykoupat?" vykřikl radostně chlapec.

,,Jako vážně Jamesi? V listopadu? Vždyť ta voda bude nechutně studená."

,,Ale no tak brácho, nejsi přece z cukru, ne?" zasmál se a sám už se začal převlíkat do plavek. Všichni byli už převlečení, až na Kath, které se do té ledárny vůbec nechtělo.

,,Lidi sorry, ale já tam nejdu. Budu sedět na břehu a dívat se na vás. Stejně si potřebuju ještě něco zařídit." usmála se brunetka a posadila se na molo, které se nacházelo u jezera. James s Lily nad tím jen pokrčili rameny a společně vlezli do vody. Kath se podívala na Siriuse, kterému se doopravdy do jezera nechtělo a ďábelsky se zasmála.

Pomalu přešla k chlapci, tak aby ji neslyšel a strčila ho, což zapříčinilo, že do ledové vody spadl. Jakmile se Tichošlápek vynořil, ihned začal hysterčit.

,,Áááá! Kdo to sakra udělal?!" vykřikl a začal si rukou učesávat vlasy, které teď silně připomínali účes jeho drahé matky. Jakmile Sirius uviděl Kath, která ležela na mole a smála se tak, že se za břicho popadala, vážně se naštval.

,,Wilsonová! Okamžitě sem pojď!"

,,Neřvi na mou sestru, ty vole." 

,,Drž zobák Jamesi, to je jen mezi náma!" mocně zakřičel Tichošlápek a pomalu se začal dostávat pryč z jezera. Brunetka se rychle zvedat a začala utíkat.

,,Nikam nechoď Wilsonová! Já si tě stejně najdu! A přísahám Merlinovi, zabiju tě!" chlapec se vyřítil z vody rychle jako blesk a hnal se za dívkou, kterou co nevidět doběhl. Vytáhl svou hůlku a chystal se použít nějaké nehezké kouzlo.

,,Siriusi! Ať tě to ani nenapadne! Nech ségru na pokoji! Vždyť to byla jenom sranda!" začal rozhořčeného chlapce uklidňovat James.

,,Dej mi pokoj Jamesi! Pusť mě! Proč se jí pořád tak zastáváš?! Vždyť to ani není tvoje pravá sestra! Ani doma už jí nechtěli, a tak vám jí dali na krk. Kdo by jí taky chtěl?! Takovou ufňukanou, blbou, hnusnou, čistokrevnou nánu?! Oh já vím! Někdo nám o tebe přeci jen stojí! Můj povedený bratříček, no výborně Wilsonová, vybrala jsi si naprosto úžasně. Ještě se staň smrtijedem a bude to úplně skvělý. Budete spolu s Reguluskem sloužit Voldemortovi a budete si užívat úžasného života, který bude plný zabíjení lidí!" vpálil dívce Sirius do obličeje a než se někdo nadál, Katherine se rozeběhla hluboko do lesa, aby nikdo neviděl, jak moc jí chlapcova slova zabolela.

Vážně si tohle o ní myslí? Že je taková? Že by zabíjela nevinné lidi? Ale věděla, že ma Tichošlápek pravdu v jednom. Ani vlastní rodina o ní nestála a tak zůstala na krku Potterům. Už jí nezbylo nic. Byla sama.

**********
,,Tak tohle jsi teda přehnal Blacku!" vykřikla rudovláska a šla rychle hledat svou kamarádku. James se na Siriuse ani nepodíval a chystal se od něj odejít pryč.

,,Jamesi počkej!"

,,Ne, Siriusi. Tohle jsi fakt přehnal. Jak si vůbec můžeš dovolit mluvit o tom, že jí ani vlastní rodina nechtěla, když ty jsi v tom samém případě? To ti to není blbé? A co jí máš co mluvit k jejímu vztahu k Regulusovi?! Je to sakra její život! Mně se taky zrovna dvakrát nelíbí, že se s ním baví, naštěstí s ním nic nemá a doufám, že ani mít nebude, ale i kdyby...teď je to moje sestra a já její rozhodnutí budu respektovat. Ať budou jakákoliv."

,,Brácho, promiň."

,,Jo, v pohodě, ale mně se neomlouvej.."

,,Jsem fakt vůl, co?"

,,Ani netušíš, jak velkej. Hele kámo, já vidím, no jako že se ti líbí moje ségra, ale povím ti, že takhle si jí rozhodně nezískáš. Na holku musíš být milej, zastávat se jí, nepokřikovat na ní, být pozornej, nosit jí dárečky a podobný věci." řekl James a přitom se zamilovaně usmíval.

,,Víš, nechci nic říkat, ale já jsem sám veliký dáreček." zazubil se Sirius a Dvanácterák se začal zmítat v křečích za návalama smíchu.

,,No, to máš pravdu, kámo."

**********

,,Kath, zlato, neboj se, on to tak nemyslel."

,,Ale myslel. Víš, co nechápu? Ty mi tady pořád jen říkáš, jak mě Black miluje, ale uvědomuješ si, že kdyby mě miloval, tak by se takhle nechoval?" zavzlykala dívka.

,,Promiň, od této chvíle na tebe přestanu tlačit. Omlouvám se. A ano, kdyby tě Black miloval, tak by se takhle nechoval."

,,Alespoň jeden Black se ke mně chová hezky." šeptla brunetka a na tváři se jí objevil úsměv při vzpomínce na něj.

,,Ty máš Reguluse asi hodně ráda, co?" rudovláska se potutelně usmívala.

,,Ano Lily. Mám. A jak moc."

Dívka s rudými vlasy chtěla ještě něco odpovědět, ale uslyšela hlasy Jamese a Siriuse, jak se k nim přibližují.

,,Holky? Holky? Kde jste?"

,,Tady!" křikla Lily a pomohla se Kath zvednout ze země. Brunetka si očistila obličej od rozteklé řasenky a sebevědomě se usmála.

,,Wilsonová, chtěl jsem se ti omluvit za to, co jsem řekl. Nemyslel jsem to vážně, jen...když mě někdo naštve, neumím se ovládat."

,,Víš Blacku, jestli si myslíš, že si sem jen tak nakráčíš, řekneš promiň a že všechno bude v pohodě tak to jsi na omylu. Měl by jsi si uvědomit následky svého činu před tím, než ho vykonáš."

,,Om-omlouvám se."

,,Je ti odpuštěno, ale jen proto, že tu nejsme ani dvě hodiny a už se hádáme. Takže na tyto dva dny by bylo fajn zakopat válečnou sekeru."

,,No výborně vy dvě naše usmířené holubičky. Co kdybychom se šli tedy najíst? Mám docela hlad." zazubil se James a tím si zasloužil vražedné pohledy od Kath a Siriuse.

,,Tak jo, proč ne. Mám hlad jako vlk."

,,Lidi? Řekl bych, že máme problém." ozval se Tichošlápek.

,,Odkud jsme to vlastně přišli?!"

Ahoj💕 omlouvám se, že je tady další kapitola tak pozdě, ale tenhle týden je fakt hrůza-,-💕

Každopádně budu ráda za každý vote a komentík💞
V příští kapitole se můžete těšit na Reguluska😂💕

Nad 25 votes= kapitola do tří dnů💞
Pod 25 votes= kapitola do týdne💕💞

Mějte se krásně a přežijte čtvrtek💕

Unrequited Love [PART 1]✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat