hoofdstuk 30

4.5K 134 16
                                    

Pov Layla

"Louis?!" Roep ik en klop ongeduldig op de badkamer deur. "Ik ben bijna klaar hoor." Zegt hij stressend, ik zucht diep. "Kan je zo mijn haar doen, want ja je bent er goed in?" Vraag ik met een pruillip ookal kan hij dat niet zien.

De badkamer deur wordt open gegooid en ik zet snel een paar stappen naar achter. "Kom maar naar binnen madame." Zegt Louis deftig, ik grinnik en loop de badkamer binnen.

"Wow Louis!" Roep ik. "Het ziet er prachtig uit!" Vervolg ik en bekijk mezelf nog een beetje in de spiegel. "No problemo schat." Zegt hij en ik omhels hem meteen. "Niet knuffelen, straks is alles weer zoals het eerst was, een vogelnest." Zegt louis en laat me los om mijn haar te perfectioneren. "En bedankt." Grinnik ik en loop de badkamer uit.

"Damn." Zegt Kayden zodra ik de badkamer uit loop. "Jij mag er anders ook wel zijn hoor." Grinnik ik en geef hem een kus op z'n wang. "Zijn jullie klaar om te feesten!!" Roept Ray als hij onze kamer binnenkomt met een paar andere jongens die ik niet ken, ze hebben allemaal alchol bij zich.

"Ray!?" Ray draait zich om en glimlacht vrolijk naar mij. "Moeten we nu niet naar de zaal gaan?" Vervolg ik. "Ja!" Roept hij en begint tegen de mensen die hij mee nam. "Weet jij wie dat zijn?" Fluister ik in Kayden z'n oor. "Het zijn z'n 'contacten'." Grinnikt Kayden zacht. Ik knik en begin te helpen om alles naar de auto's te dragen.

~

"Shots shots shots shots!" Roept een menigte om mij heen waaronder ook een paar meiden. Ik drink de drie shotjes die voor me staan achter elkaar op. "Whoeee!" Roep ik keihard en iedereen juigt. "Beste mensen!" Roept Ray die op een tafel staat. "Over 1 minuut is deze kleine meid ietsje groter!" Roept hij en iedereen juigt. Het lijkt wel een concert. "Klim het podium maar op!" Roept Ray keijard en steekt zijn hamd uit die ik aaneem.
"TIEN... NEGEN... ACHT... ZEVEN... ZES... VIJF... VIER... DRIE... TWEE... EEN!" Joelt iedereen. "HAPPY BIRTHDAY!" Roept iedereen dan en ik word gelijk gezoend door Kayden.

"Gefeliciteerd." Zegt weer iemand die langs me loopt. Ik ken diegene niet eens, maar ja meer cadeautjes voor mij hèhèhè.

"Hier." Zegt Ray die ineens voor me staat en geeft me een rode plastic beker waarvan de alcohol heel sterk ruikt. "Gast wil je haar dronken hebben ofzo." Zucht Kayden die nog naast me staat. "Kom op ze is achtien nu en ik heb voor jou ook wat, Ray duwt nog een bekertje in de handen van Kayden met dezelfde sterke geur.

"Proost." Giechel ik en drink het bekertje in één keer leeg. "Holy shit, dat is snel." Zegt Ray met open mond. "I know." Zeg ik arrogant em begin weet giechelen, ik heb echt teveel op. "Je hebt ecjt te veel op." Roept Kayden lachend, hij roept alleen zo als hij dronken is.

"Whoee!" Roep ik keihard en oak Kayden's hand vast en trek hem de dansvloer op.

Kayden en ik staan al een tijdje te dansen als Louis naar ons toe komt. "Kom!" Zegt hij alleen voor hij ons mee trekt in een andere kamer. "Wat the hell Louis, waarom zijn we hier!" Roept Kayden terwijl de muziek bijna niet in deze kamer te horen is. "Rustig." Zucht Louis. "Laat me even het lichtknopje vinden en dan kunnen we truth or dare gaan doen." Nadat hij dat gezegd heeft springt het licht aan.

"Kijk." Begint Louis en ik draai me om waar ik Christian, Noah, Ray, Xavier en drie onbekende meiden zie zitten. "Hoii!" Roept het blonde meisje enthousiast en geeft me een knuffel. "H-hey." Stammel ik een beetje verbaast met dubble tong. "Ik ben Merel en achter mij staan." Ze wijst het rood harige meisje. "Dat is Melanie en het meisje daar." Ze wijst nu naar het zwart harige meisje. "Dat is Aylin." "Leuk jullie te ontmoeten." Glimlach ik en wil hun een knufgel geven maar val over mijn eigen voeten heen op Christian die mij gelukkig opvangt.

"Akward." Zegt Louis zo zacht dat Christian het niet kan horen. "Blijf van mijn meisje af." Zegt Kayden voor de grap. "Zijn jullie een stel dan?" Vraagt Christian jaloers, waardoor ik in paniek raak, dit had niet mogen gebeuren. "Ja problemen mee?!" Roept Kayden boos. Christian laat me los waardoor ik alsnog op de grond val, hij loopt boos de kamer gaan en Noah volgt hem. "Die gast krijgt klappen!" Roept Kayden boos en loopt ook de kamer uit. "Gaat het wel?" Vraagt Aylin terwijl Ray en Louis me helpen met opstaan. "Wat was dat nou weer?" Vraag Xavier.

"Volgens mij is er zojuist een vriendschap kapot gegaan." Zucht ik.

HEY SOWWY DAT IK ZO LANG NIET GEPUBLICEERD HEB MAAR IK.HEB HET ZO DRUK MET SCHOOL, ONGEVEER 3 TOETSEN PER WEEK MAAR  IK GA MIJN BEST DOEN OM BETER HET SCHRIJVEN IN TE PLANNEN WANT JULLIE LEZERS BETEKEN ZO VEEL VOOR MIJ XOXO

het jongensinternaat. wacht WAT?✔Where stories live. Discover now