hoofdstuk 25 part 2

4.9K 155 3
                                    

Pov Layla

"Hoe zie ik er uit?" Vraag ik voor de zoveelste keer aan Kayden, meteen zucht hij weer. "Je ziet er geweldig mooi uit. Al zou je een vuilniszak dragen, je zou er nog steeds het mooiste meisje van het gehele universum zijn." Zegt Kayden en ik kijk hem verliefd aan. Hij is zo lief.

"Ahw." Zucht ik. Maar geen geïrriteerde zucht maar een je weet wel zo'n super verliefde zucht. Kayden kijkt me aan met zijn twinkelende ogen. "Het valt me op dat we de laatste tijd niks van Cane hebben gehoord." Zegt Kayden uit het niks, maar nu hij het zegt valt het mij ook op. "Ja inderdaad, het is best raar dat hij niks meer heeft na gedaan na het 'incident'. Ik had de jongens laten beloven dat we nooit meer over mijn liefde voor brownies praten. "Ik heb geen zin in vanavond." Zucht ik en leun tegen Kayden aan. "Heeft prinsess niet zo veel zin." Zegt Kayden kinderachtig. "Volgens mij zei ik dat net." Zeg ik eigenwijs en krijgen een brede grijns op mijn gezicht. "Ik ben blij dat het weer goed is tussen Louis en Xavier." Zegt Kayden ineens. "Ben jij vandaag in een 'lekker het onderwerp veranderen' mood ofzo." Grinnik ik. "Maar ik ben ook blij dat ze weer samen zijn alleen begrijp ik niet hoe Louis het hem zo makkelijk heeft kunnen vergeven?" Vraag ik me hardop af. "Louis had nog naar mij gestuurd dat Xavier hem een heel mooi excuus of zo had gemaakt." Zegt Kayden en ik knik.

"Klaar voor?" Vraagt Kayden voor de ingang van het restaurant. Ik knik voorzichtig en knijp van de zenuwen zacht in zijn hand. Kayden kijkt me aan met een geruststellende blik. "Hier gaan we dan." Zucht ik en loop samen met Kayden naar binnen.

"Heeft u gereserveerd?" Vraagt de ober die bij zo'n tafeltje met groot boek. "Ehm ja. We hebben gerese-" voor ik mijn zin kan afmaken word ik onderbroken. "Onder de naam Davis." Zegt Marijn verveeld. De ober knikt en neemt ons mee naar onze tafel.

"We hebben jullie hier mee naartoe gevraagd omdat we jullie twee belangrijke dingen willen vertellen." Begint Marijn zodra we zitten. "Marijn misschien moeten we een beetje rustig aan doen." Zegt mijn moeder, ze verdient veel beter dan Marijn maar ja. "Nee, we vertellen het ze nu." Zegt hij bazig. "Oke." Zegt mijn moeder.

"We gaan trouwen!" Roept mijn moeder, meteen verslik ik me ookal drink of eet ik niets. "Wat?!" Roep ik half uit terwijl ik aan het hoesten ben. Kayden kijkt me met grote ogen. "Het komt goed." Fluisterd hij.

"We trouwen alleen omdat ze zwanger is." Zucht Marijn, die klootzak. "Mam je kan ook een abortus plegen?" Vraag ik hoopvol aan haar. "Nee dit word ons kind, dus hou je er buiten." Zegt Marijn boos. "Het word mijn boertje of zusje dus misschien moet jij je mond dicht houden!" Roep ik boos, ik voel alle ogen van iedereen in het restaurant op mij branden. "Kom Kayden, we gaan." Zeg ik en probeer mijn woede weg te laten gaan. Ik sta op en Kayden doet hetzelfde. "Neem dat stomme vriendje maar van je mee, hij houd toch niet van je en zal je behandelen als shit! Maar ja je bent ook niet meer waard." Roept Marijn ons boos na. Ik krijg tranen in mijn ogen. Kayden draait zich boos om en in twee stappen is hij bij Marijn. "Wat wil je doen?" Vraagt hij uitdagend. "Layla is een piece of shit dus ga ma-" Voor Marijn nog iets kan zeggen haalt Kayden uit. Zijn vuist vol op de wang van Marijn. Kayden loopt snel naar mij toe. "Kom, laten we gaan." Zegt hij en ik knik.

Ik kijk achter me en zie Marijn aan komen stormen. "Kayden pas o-!" Maar voor ik Kayden kan waarschuwen, springt Marijn op hem en begint hij te slaan. Kayden slaat hem terug. Meteen komt er al een ober aangesneld met twee bewakers. Marijn en Kayden worden van elkaar af gehaald. Kayden zijn neus bloedt, zijn lip is gescheurd en zijn kaak is blauw. Ik loop naar hem toe. "Kayden, gaat het wel?" Vraag ik bezorgd. "Ja ik voel me geweldig." Zegt hij sarcastisch en probeert te grijnzen wat niet lukt. "Wij gaan wel weg." Zeh ik tegen de bewaker, hij knikt en laat Kayden los. Ik pak Kaydens hand vast en neem hem mee naar buiten.

"Wat is er met hem aan de hand?" Vraagt de schoonzuster bezorgt als Kayden en ik haar kantoor binnen lopen. "Hij had een gevecht buiten school." Zeg ik, ze knikt en gebaard naar get soort van bed waar Kayden op moet gaan zitten. "Ik verzorg hem wel, ga jij maar naar je kamer, alsjeblieft." Ik zucht diep, ik sil helemaal niet weg gaan, maar ik die het wel, voor één keer.

In onze kamer ligt Louis al te slapen in zijn bed, ik ga ook maar een slapen. Ik ga liggen in mijn bed met al mijn kleding aan en val in een diepe slaap

A/N hey iedereen sowwy dat het zo lang duurde maar ja, sowwy. En ja ik sotnd deze week voor een dag op #4 rede voor een feesie!! Heel erg bedankt dat je weer een hoofdstuk leest! Xx

het jongensinternaat. wacht WAT?✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu