hoofdstuk 3

8.8K 235 52
                                    

                              Layla

Ik loop door de gangen met de jongens achter me aan, ik zou dat kantoor nooit in mijn eentje kunnen vinden. Als we er eenmaal zijn klop ik op de grote bruine deur. "Binnen." Klinkt een hele lage stem.

Ik loop het kantoor van de directeur binnen. Ik zie een dikke kale man zitten. " Ik ben directeur Bradley. En ik heet je welkom op dit internaat." Zegt hij. "Bedankt." Zeg ik zachtjes. Die man is doodseng. Hij kijkt me nors aan. "Dit zijn een paar belangrijke regels." Zegt hij om de stilte te verbreken. "Je mag maar 2 keer per maand weg van het internaat exclusief de vakanties. Dus alles wat je nodig hebt voor als je bijvoorbeeld ongesteld bent moet je dan al halen." Mijn hoofd word knalrood. "Ook moet je op dat moment je condooms halen want ja, je bent wel het enige meisje." Vervolgt hij. Ik wil echt tegen hem schreeuwen dat ik geen slet ben, maar ja. "Iedere avond om 11 uur in je bed. Je bent verplicht 3 keer per dag te eten in de Aula. Op vrijdag avond hoef je pas om 2 uur in je bed te liggen omdat er iedere vrijdag een disco is." Het is even stil. "Dit was het je mag gaan." Zegt hij. "Dag." Zeg ik snel en race naar buiten.

Als ik uit het kantoor ben zie ik 5 jongens op de grond huilend van het lachen. Ze hebben alles gehoord. Mijn hoofd word helemaal rood. Wat is dit beschamend zeg. Ik sla mijn armen over elkaar en tik met mij rechter voet op de grond, echt super bitchie. Naar een paar minuten zijn ze uitgelachen en staan ze op. "Zullen we morgen naar de stad?" Vraag ik in de hoop het onderwerp te kunnen veranderen. "Sure" zegt Christian. "Kan je meteen condooms en al het andere voor je menstruatie kopen." Zegt Ray. De jongens gillen het uit. "Guys." Zeg ik. Ze horen me niet. "Guyss!" Zeg ik nu wat harder. Ze zijn nog steeds aan het lachen. "GUYSSS!!" Roep ik. Ze zijn meteen stil. "Effe serieus. Gaan we morgen naar de stad of niet?!" Zeg ik. Ik hoor twijfelend gemompel. "Morgen om 12 gaan we. Vanuit mijn kamer. Pleassee." Smeek ik. "Okee we gaan met je mee maar wat gaan we doen in de stad, wij shoppen niet echt." Zegt Kayden. Hij zegt dit omdat een soort van de badboy van de groep is volgens mij. "Ik heb jullie mening nodig." Zeg ik terwijl er een grijns op mijn mond komt.

Als ik weer terug ben op mijn kamer check ik snel mijn phone. Niks interessants. Vandaag is het donderdag. Dat betekent dat er morgen een disco is. De jongens zeiden dat het 1e feest van het jaar groots is. Dat feest is morgen. Ik morgen dus dé perfecte outfit moet vinden. Ik ga op bed liggen het is al half tien. De jongen gingen nog even chillen in de game room zeiden ze. Ik loop de badkamer in, neem een warme douch en doe mijn pjama aan. Als ik weer op bed lig val ik meteen in slaap.

"Stop.. alsjeblieft. Doe dit niet" zeg ik met de laatste kracht die ik heb. "Jij zorgt ervoor dat ik mijn geld krijg bitch" "nee.. alsjeblieft.." hij tuft in mijn gezicht. "Je doet het of ik schiet iedereen van wie je houd neer.

Ik word huilend wakker. Ik zie een bezorgd hoofd naar mij kijken. Het is Kayden. Met tranen in mijn ogen kijk ik hem aan. Hij aait me over mijn schouder. Voor ik het weet werp ik mezelf in zijn armen. Hij fluisterd sussende woordje in mijn oor. Na een paar minuten laat hij me los. "Waarom huil je?" Vraagt hij. "Niks g-gewoon een n-n-nare d-droom." Stotter ik. "Oke, kun je weer slapen denk je." Vraagt hij lief. "Nee ik denk dat ik nog even wakker blijf." "Kom anders maar bij mij liggen als je wil?" "Ja graag." Antwoord ik. Hij gaat in zijn bed liggen. Ik kruip er bij. 2 beschermende armen slaan om mij heen. "Waar is Louis?" Vraag ik. "Die slaapt bij zijn boyfriend." "Is hij gay dan?" Vraag ik. "Jup" zeg Kayden. Het word stil. Na een paar minuten wordt zijn ademhaling regelmatiger. Kort daarna val ik ook in slaap.

(A/N en.. wat vinden jullie van deze kayden??? Ik vind het zelf een heel schatig hoofdstuk.)

het jongensinternaat. wacht WAT?✔Where stories live. Discover now