hoofdstuk 5

8.6K 216 48
                                    

                              Layla

Ik stap onder de douche en laat de warme stralen over mijn lichaam glijden. Ik was mijn lichaam met een hele lekkere olie. Ik stap onder de douche vandaan en droog mezelf af. Ik kijk naar me zelf in de spiegel. Ik ben best slank maar niet super. Ik heb niet echt grote voor rondigen maar de achterkant heeft dat wel haha.

"Godver." Fluister ik. Mijn haar werkt echt niet mee. Net was mijn make-up eindelijk gelukt, lukt mijn haar niet. Er wordt op de deur geklopt. "Heb je hulp nodig?" Vraagt Louis. "Graaggg!" Roep ik enthousiast. Ik loop de badkamer uit in mijn ochtendjas. Nou het is eerder een kimono. Ik ga zitten op mijn bureau stoel. Louis pakt allemaal elastiekjes, borstel, kam en haarlak. Heel veel haarlak.

Na driekwartier is hij klaar. Het ziet er prachtig uit. "Louis, dit is echt insane. Hoe kan je dit." Vraag ik verbijsterd. "Ik ben een beetje insta verslaafd. Daar staan zoveel filmpjes en uitleg. Ik kan er niks aan doen." Verteld hij alsof het zijn levensverhaal is. "Ga nou maar je jurkje aan doen. You're gonna slaayyy girl!" Roept hij. Ik moet lachen. Ik pak het jurkje en loop naar de badkamer. Het is best een gevecht om zo'n jurkje aan te trekken zonder je haar te raken. Ik loop de kamer weer in en trek mijn hoge hakken aan. I look stunning.

Ik loop de gank op en zie ale jongens in pak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop de gank op en zie ale jongens in pak. Louis heeft een paarse stropdas, Noah een groene, Ray een grijze/zilveren, Christain een blauwe en Kayden draagt een zwarte vlinderdas. Damn. Kayden is ook zo knap. Wacht wat. Hahaha nee. Toch? Nee nee nee en nog eens nee. Denk ik. Ach laat ook maar. "Je ziet erg mooi uit." Zegt Noah om de stilte te breken. "Jullie mogen er ook wel zijn hoor." Zeg ik met een big smile op mijn gezicht. "Zullen we gaan, ik wil wat alcohol!" Roept Ray uit. Ik moet lachen om zijn hypere (is dat een woord) gedrag. We lopen met z'n alle naar het feest. Ik Kayden lopen een beetje achter omdat de jongens meer rennen dan lopen en ik dat niet kan op hakken. "Gaan we nog praten over gister Kayden?" Vraag ik fluisterend zodat de andere jongens het niet kunnen horen. "Je had me nodig en ik was er voor je. Je hoeft niet te vertellen wat er is maar het zou wel fijn zijn. Het hoeft niet nu of morgen, zeg het maar wanneer je het wilt." Zegt hij fluistrend. "Dankje" zeg ik. We stoppen met lopen en ik kijk hem diep in zijn ogen aan. "Ik meen het. Dankje." Zeg ik. "Hey. Komen jullie nog!" Roept Ray actief. "Ja we komen!" Roep Kayden terug. "Alles voor jou prinses." Fluistert hij. We lopen veder. 

In de Aula word het feest gehouden. Als ik er ben voel ik de bas in mijn hele lichaam dreunen. Het gedans, geklets en al het andere wat ze doen stopt. Iedereen kijkt me aan. Ik begrijp het wel. Ik ben het enige meisje. Ik loop naar de jongens. "Gaan ze nog wat doen of blijft het de hele tijd zo." grinnik ik. "Ga maar weer veder waarmee je bezig was!" Roept Kayden keihard. Iedereen komt langzaam weer in beweging. Het nummer Swalla van Jason derulo en Nicki Minaj komt op en ik begin te dansen. Iedereen komt los.

Na ongeveer 2 uur is het feest helemaal los gebarsten. Iedereen danst en springt op de maat van de muziek. Ik dans gezellig met Kayden, Ray en Noah. Christian doet bierpong met cola en Louis zoent met zijn vriendje Brandon, ze zijn echt een geweldig stel. Als het nummer is afgelopen loop ik naar de bar voor nog een cola. "Wat mag het zijn voor deze mooie dame?" Slijmt de barman. "Een cola." Zeg ik vriendelijk. Ik krijg een beker onder mijn neus geschoven. Ik drink het snel op en loop weer naar de dansvloer.

Uit het niets loop directeur Bradley het podium van de Dj op. "Het is 2 uur. Iedereen naar de slaapkamers." Zegt de man nors. De jongens en ik lopen naar de kamer van Kayden, Louis en ik. "Een slaapfeestjee!" Roept Ray. "Jaaaa!" Roepen alle jongens. "Fine by me." Zeg ik vrolijk.

Na een kwartiertje liggen alle matrassen op onze kamer en gaan we op de grond zitten. Christian tovert een fles alcohol en Ray shot glaasjes. "Truth or dare!" Roept Louis enthousiast. "Guys ik kleed me nog ff om en dan kom ik oke?" Vraag ik. "Sure." Zegt Noah. Ik loop naar mijn kast en pak een setje. Ik kleed me zo snel mogelijk om.

Ik loop de kamer weer in en ga zitten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ik loop de kamer weer in en ga zitten. "We gaan truth or dare doen" zegt Louis enthousiast. "Truth or dare hè, oke wie begint?" Vraag ik. "Ik"

het jongensinternaat. wacht WAT?✔Where stories live. Discover now