Túlóra

1.3K 206 12
                                    

Mivel a Strescokos úgy döntöttek, hogy ma strescomentes napot tartanak, így mára lehetett jönni túlórázni, és én vállaltam. Mondjuk tök feleslegesen, nálunk messze nem volt akkora tömeg, mint amire számítottak. A tegnap délután durvább volt. Na mindegy. Igazából semmi érdekes nem történt, ami olyan eget rengetően no comment kategória lenne, de azért volt pár megmosolyogtató dolog.


Tíz év körüli kislány: Mami eszünk banántot...


Két gyermekes anyuka: Most már maradj csendbe, itt van, edd a csokoládat...

(szerintem anyuka nem tudta eldönteni, hogy mit akart mondani, a csokidat, vagy a csokoládédat és lett belőle egy köztes megoldás.)


Én köztes műszakot vállaltam, és a hármas kasszában ültem, délelőttös főpénztáros, aki ült ma kasszába és tegnap, ő volt a zárós, szóval gyorsan aludt sokat XD, jön ki, hogy lezárjon, odajön hozzám: Mi történt, hogy átültél az egyesbe? Nézek rá nagy bután, majd fel a kasszát jelölő számra, ő is, majd ilyet: Jaj de hülye vagyok! Nem akartam neki mondani, hogy te mondtad nem én.


De, ami ma nálam vitte a prímet és szerintem, ha alkalom lesz rá, alkalmazni is fogom. Két 30 körüli srác, bevásárló kocsival. Egyik az egyik végén, a másik a másikon. Pakol kifelé az, aki a kocsi végén állt  a másik meg csak állt, aztán hirtelen megszólalt:

- Segítsek?

- Hát, ha nem ütközik a terveiddel... (én meg XD)

- Hát jó, pedig olyan jó volt téged nézni, ahogy pakolsz.

No CommentWhere stories live. Discover now