A telefonom és a fejem

1.3K 181 12
                                    

Hogy függ össze a kettő? Hát... elmentem az öltözői mosdóba és a zsebemben tartott telefonomat kiraktam a wc papír tartó tetejére, és nagyon ügyesen ott maradt. Égre-földre kerestem otthon, és utolsó reményként visszamentem a munkahelyemre. Hátul az őr nem tudott semmit, aztán belefutottam az egyik irodistába és mondta, hogy megtalálták és ott van az információn. Gondolhatjátok mekkora kő esett le a szívemről. Nem egy olcsó telom van és még ki sincs fizetve, fájó lett volna, ha valaki olyan találja meg, aki zsebre vágja.

Szó-szó. Mentem érte az információra, ahol megkaptam. Mondtam az ott lévő főpénztárosoknak, hogy egyszer a fejemet fogom elhagyni. Mire az egyikük:

- Ugyan azt biztos nem, apukád jól odacsinálta. (vigyorog hozzá)

... O.o (no comment)


Ez nem mostani eset, két vagy három héttel ezelőtti, hogy miért most osztom meg? Hát mert megismétlődött XD Legalábbis az a része, hogy bennhagytam a telefont, de most a sietségre foghatom, mert egy vidéki kolléganőnek el kellett érnie a buszt, mert a következőre másfél órát várhatott volna. Szóval holnap reggel mehetek be érte...


Oh és még valami a No Comment két hetes szabadságra megy! :D




Vagy nem...?! :P

No CommentWhere stories live. Discover now