Paradicsom

2.7K 274 0
                                    

Biztos mindenki járt már boltba, tudja, hogy paradicsomból is lehet kapni, már vagy tucat félét, amik már ráadásul be is vannak csomagolva.
Tegnap odakerült hozzám egy ilyen csomagolt darab, se rányomtatva nem volt semmi, se ráragasztva. Telefon fel, hívom a főpénztárat (ha kód kell őket zargatjuk, ráadásul ott vannak a zöldség mellett).
Ildikó (az egyik főpis) felveszi, én meg mondom neki, hogy kód kell, majd jellemzem a paradicsomom.
Én: Átlátszó dobozban van, körbefoliázva, fürtös paradicsom és hat szem van benne. (Súlyt nem mertem mondani, az biztos volt, hogy fél kiló vagy több, de azért egybek meg kevés.)
Közli, hogy tartsam, kb fél perc és jön, majd ilyet szól.
Ildikó: Na itt van, de ebbe csak öt szem van...
Hát erre hirtelen semmit nem tudtam mondani, a hangján meg éreztem, hogy röhög a dolgon, végül benyögtem, hogy nekem jó.  Bediktálta a kódot, 700 grammos pari volt, aztán letette.

Mondjuk vele október 31dikén már volt egy poénos esetem. Be kellett ülnie kasszába annyian voltak (tegnap is, két millás forgalmam volt 8 óra alatt!)á, azért ez is no comment), és oda ült a hátam mögé.
Mondom neki, hogy ha végeztünk nem megyünk halloweeni buliba vhova?
Ő nem, mert fáradt, meg minek öltözzünk be hirtelen.
Mondom neki, én angyal leszek, te meg boszorkány, a hajad meg a sminked megvan hozzá... (😜)
Oldalt fordul rám néz (😒), majd megszólal.
Te olyan szemét vagy!... még, hogy angyal...
A sztorihoz tudni kell, hogy fekete haja van, amit mindig kis tupirozással megemel, ettől kicsit olyan, mintha kócos lenne. Ráadásul aznap már az ötödik napja volt egyhúzamba és a fáradtság sötét karikái látszottak a szeme alatt.

No CommentWhere stories live. Discover now