Bölüm 38 ➰

1.7K 121 168
                                    

"HAPPY HAPPY FUNNY EVERYBODY!!"

🎈
😆/
>))
|>

Bölüm 38:

Tavan ile bakışırken yana dönesim geldi ama çıkmış göbeğimden dolayı rahatça dönemedim ve geri sırt üstü yattım.3 aydır en çok özlediğim şeylerden biriydi sırt üstü yatmak.Biri de Baekhyun'a doyasıya sarılmak.Baekhyun bey gelince aklıma gözlerim doldu yine bak.

Aşağıdan gelen konuşma sesleri ile gözlerimi kapayıp çabaların krallığını gösterdikten sonra yan döndüm ve yorganı kucakladım.Tıkırtılı kapının hemen ardından içerdeki ayak sesleri banyoya girdikten sonra kesildi.

İki gündür böyleydik.Tamam bu sefer suçlu bendim ama defalarca özür diledim ve ikimizde iyiydik sonuçta ne gerek vardı bu yaptıklarına?

Sorun şuyduki okul çıkışı çocuk kitapları almak için kitapçıya gitmiştim ve orada adamın biri laf attı ben de altta kalır mıyım?Kalmam!İşte biraz üstüme yürüdü koruma kadındı ve arabadakilere siz kalın hemen dönerim dediğime pişman oldmuştum.Adam sporcuymuş kol kasları koca bir öküzü devirirdi.Beni de omuzumdan itti ve kitap rafına çarptım.Omzum biraz acıdı o kadar.

Eve gelene kadar Baekhyun kızdı eve gelince kızdı uyuyana kadar kızdı.Ağzımı açıp tek kelime edemedim.Zaten sabahtan beri de midem bulanıyordu.Haklı haksız demiyorum ama tamam siz iyisiniz bir daha böyle yapma dese yeterdi.Bir de yüzüme bakmayıp kızlar gibi trip atıyor.

Baek:"Akşam Kraliçe ve Kral gelecek yemeğe."

Gözlerimi açınca ilk gördüğüm şey arkası beyaz boya olmuş kot pantolonu oldu.Çünkü bey efendi yapma dediğim halde Güzel Sanatlar Fakültesi denen o cünup yuvasında Yüksek Lisansa başlamıştı hem de o lanet kadının kürsüsünde.Hala o konuda hesap vermeden bana hesap sorunca sinirlenmemek elde değil.

Yatakda doğrulup ayaklarımı aşağıya sarkıttım ve kollarımı esnettim.İki gündür yatakdan çıkmamıştım çünkü.Kalkıp yatağın üstündeki ceketi alırken kalkan midem ile geri oturup vücudumun durulmasını bekledim.

Keko Baekhyun banyoda olunca dolaptan rahat ama şık bir elbise aldım.Karnım çok çıkmasada artık tam vücuduma oturan şeyler giymem yasaktı.Oysaki normal insanlar gibi hamilekik geçireceğime söz vermişti biri ama hamilelik haberinden sonra herşey 3 belki 5 katı olmuştu.Ben 3 e 5 e bakmam istediğimi yapardım ama konu Prens olunca ki cinsiyeti belli olmuştu erkek bir veledi taşıdığımın.Eziyet çeke çeke hamilelik yaşıyorum yaa!Ayrıca erkek olduğu anlaşıldığında her şeyim kısıtlandı yalnız su bile içemiyordum artık.Hayat mı bu haaa??

Aynanın karşısına makyaj yapmak için oturmuştum ama kafamı masaya koyup boş boş durmakla kaldım.Kolumu kaldıracak halim yoktu.Baekhyun'a inat ilaçları içmiyordum ve bu hale gelmiştim.Vücudum ikinci kez çökerse belki affeder sanıyordum.Kabul çok çocukça bir fikirdi ama yapıyordum işte.

Makyaj yapmaktan vaz geçip kalktım ve yavaşça aşağıya inmek için kapıyı açtım.Fıldır fıldır dönen başım ile kapının kolonuna tutundum ve yere eğildim.

-"Majesteleri iyi misiniz efendim?"

B:"Imm sadece başım döndü biraz."

-"Size eşlik etmemi ister misiniz?"

B:"Gerek yok Bayan Kim kendim halledebilirim."

Doğrulup duvardan tutunarak merdivene ulaştım oradanda yavaşça mutfağa indim.Yukarıdan bir bardak alıp su içmek için yemek hazırlığı yapan hizmetlileri yararak yanan içimi soğutan bir su içtim.İyi gelmişti biraz da masada oturdum baş dönmem de geçmişti.Kral ve Kraliçe'nin geldiğini duyunca biraz hızlı kalktım ve karnıma saplanan acı ile biraz durup kapıya yürüdüm.Küçük Baek sanki arada orada canice şeyler yapıp canımı acıtıyordu.

✔Playboy Prince!/2.Sezon?//BaekhyunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin