33 "Aşk Sarhoşu"

31.9K 791 141
                                    


Baran'ın bana ikinci sürprizi de beni şirkete asistanı,çalışanı olarak alması olacaktı.artık beni umursayıp gözlerini açmıştı ve sıkıldığımı anlamıştı.Daha yakınında yanında tutmak istiyordu ve artık hayata benim gözümle bakıyordu.dünden bugüne ne değişti bilmiyorum ama... anlayamadığım,anlam veremediğim hızlı gelişmeler olmuştu.

Bu haberi aldığımda büyük bir mutlulukla olduğum yerde zıpladım ve Baran'ın yanağına hızlı bir kaç tane öpücük kondurduktan sonra, bir nefeste merdivenlerden çıktım.

odama girip kapıyı kapattım ve gardırobumu açtım. siyah diz üstü bir kalem etek giydikten sonra üstüne de omuz detaylı kolları fırfırlı beyaz bir bluz giymiştim.ve günlük hayatta pek kullanmadığım bir şekilde altına da siyah bilekten bağlamalı topuklu bir ayakkabı giymiştim.

Saçım açık bir şekilde oldukça dalgalıydı.elimi kullanarak saçımı bir tarafa attırdım .Kırmızı rujdan sonra yanaklarıma biraz allık sürüp kızarmasını sağladım.Biraz da maskara son olarak göz kapaklarıma altın ve toprak tonunun bir karışımı olan bir far sürdükten sonra artık hazırdım. kapıya doğru ilerlediğimde parfüm sıkmayı ve siyah el çantamı unuttuğumu fark ettim.hemen parfümümü sıktıktan sonra yatağımın üstünden el çantamı aldım ve odadan çıktım.

Merdivenden indiğimde Baran yoktu kapıyı açıp dışarı çıktım ve Alya ve Borayla konuştuğunu gördüm.

Bora geri dönmüştü ve Alya çok mutlu gözüküyordu. Bora'nın gözlerine bakıp bakıp dalıyordu.beni kapıda gördüklerinde yüzlerini bana çevirdiler Alya hariç.

Baran beni baştan aşağı inceledikten sonra kötü kötü baktı.

-Gitmiyor muyuz?.

dedim sinsi bir şekilde.

Baran gözlerini devirip ''Bu kıyafetle mi?'' dedi.

-Evet,bu kıyafetle!

dedim üstüme bakarak ve kendimden emin bir şekilde ve arabanın kapısını açmak için yeltendim.ama Baran elimin üstüne elini koyup kapıyı kapattı.

-Tamam sen bilirsin,böyle devam et.

dedi ve kapıdan elini çekti.

Arabanın arka koltuğuna oturup ''sonunda!'' dedim.

Ama neden bana izin verdiğine de bir anlam verememiştim kesin bir çıkarı vardı.olmasa bana asla izin vermezdi.  Baran'ın kapısını çalışanlardan biri açtı ve yanıma oturdu.

Alya ve Bora da kendi arabalarına binmişti.

şirkete geldiğimizde kapı görevlisi kapıyı açtı ve otomatik kapıdan içeri girdik.içeri girer girmez çalışanlar yüzünü bana döndü.çoğunun beni tanımadığına emindim.

Baran bir iş adamını görüp konuşmaya başladı ben yalnız kalmıştım Baran uzaklaştığı sırada yanıma genç bir kadın geldi.

Baran'a bakıp ''Çok yakışıklı değil mi?,uzun boy kirli sakal...Geniş omuzlarının altında kaslı bir vücut yattığına eminim.biliyor musun bir gün onu çıplak görmek istiyorum''

inanamıyor muşçasına genç kıza baktım.

-Sen ne dediğinin farkında mısın?.

-Ay pardon bu arada sen kim din?.

-Yeni stajyer.

-Gerçekten çok yakışıklı değil mi .

-Karısıyım ben onun!.

Zor MafyaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin