Завръщане

381 26 2
                                    

Хорааа нямам търпение днес Джъстин се прибира в Америка и съм хипер щастлива, че ще го видя. Каза, че ще мине първо през Маями, за да ме види. Това ако не е най-милото нещо на света не знам как да го нарека. Също ми спомена, че имал някаква изненада. Най-голямата ми изненада обаче ще е да го видя как слиза от самолета.

Като казах слиза от самолета той трябва да кацне в 15:10, а в момента е...НЕЕЕЕЕ СТИГА БЕ...13:40. Е ако не се замотам няма да съм аз. Набързо влязох в банята и си хвърлих най-бързия душ през живота ми. Излязох и си избрах дрехи.

Навлякох ги набързо и излязох от стаята си

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Навлякох ги набързо и излязох от стаята си. След това бързо се върнах в нея, защото забравих да си оправя косата и да сложа поне малко грим. Завързах един шантав кок и сложих една спирала и малко гланц. Отново излязох от стаята си, но този път не се върнах.

Тръгнах по алеята и прецених, че ако тръгна пеша по-бързо ще си хвана такси отколкото да го викам. Излязох на главната и пред мен се появиха няколко таксита. Джакпот. Казах ли ви, че така ще ди намеря по-бурзо такси?! Казах ви! Качих се в първото и му казах да кара към летището. Часът беше 14:10, пътят ни до летището малко след часът пик е около 40 минути следователно трябва д спристигнем към 14:50, а полетът каца в 15:10. Ееее не съм ли супер?!

•След 20 минути•

Защо за бога от 20 минути стоим на едно и също шибано място?! Ъгх почвам много да се изнервям и притеснявам, че няма да стигна навреме.

Най-сетне!!!! Движим се!!! Алилуя!! Скоро не бях усещала чувството да се движиш. Може и да успея да хвана полета.

•След 30 минути•

Дооообре часът в момента е 15:06 полетът каца след 4 минути и даже вече го виждам как е над пистата. Тичам като луда към ВИП входа, откъдето трябва да излезе Джъстин. За мое голямо нещастие естествено папараците са научили, че пристига и са окорпирали входа. Надявам се само да не ме разпознаят.

Living My Dream!Where stories live. Discover now