Разочарована

498 40 6
                                    

-Нищо не пречи да пробваме!-каза Джъстин, а аз размишлявах няколко хода напред.
-Ами не знам...-беше ме страх. Няма да крия.
-Виж Мая няма да те притискам. Казах ти предложението ми ти имаш правото да решиш. Сега те оставям почини си и утре ще се видим-излезе от стаята ми и се тръшнах на леглото.

Ами сега какво щях да правя?Умирах от женалние да бъда с този човек. Той беше мил, умен, разбираше ме, можех да говоря с него свободно и по няколко часа върху всякакви теми без притеснение. Но истината е, че ме беше страх.

Страх от това да не ни хванат, че излизаме и хората да го намразят, за това че излиза с някаква си "танцьорка". А получи ли лош PR Скутър сто процента го беше изхвърлил на улицата без да мисли за погубения му талант. С една дума не исках да съсипвам толкова стабилна кариера с една смотана връзка.

Погледнах часовника и установих, че е 23:45. Бях много изморена от днес и просто реших да заспивам. Затворих очи и се пренесох в страната на сънищата...

•Сутринта: 09:30•

Днес нямахме тренировка. До турнето оставаха два дни. Утре пътувахме към Монтерей, Мексико за концерта в други ден. Днес беше почивен и имах намерението да обиколя малко град, защото от както бях дошла не се бях разхождала никъде освен до залата.

Станах от леглото си и влязох в банята. Измих лице и зъби и излязох. Облякох си това.

Сложих си малко спирала и гланц и си вързах косата на кок

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Сложих си малко спирала и гланц и си вързах косата на кок. Слязох долу, за да закуся. Реших, че ми се яде омлет и си направих. Закусих на терасата докато се любувах на прелестна гледка.

Не знам дали Джъстин е станал и дали изобщо си е вкъщи, но предпочитам да не го виждам известно време, защото ще ми напомня, че трябва да му съобщя решението си, което аз все още не знам какво е.

Living My Dream!Where stories live. Discover now