Ами сега?!

407 36 11
                                    

Ехо хора! Как сте? Кво става? Дам завърнах се. Съжалявам, но покрай турнето няма как да ви пиша за тъпия ми шеф и премеждията ми като негова танцьорка. Добре това прозвуча не както трябва, но ме разбрахте. Надявам се!

Както и да е. Нека ви разкажа накратко какво стана последните няколко месеца. След като започна турнето в Латинска Америка, и приключи естествено отидохме до Австралия и малко си починахме. През тази почивка нашия възлюбен естествено си намери гадже.

Да правилно прочетохте Джъстин има гадже, което се влачи навсякъде с нас, във всички държави и градове. Въпреки че всички не я харесват, даже и Скутър, който принципно не му пука, освен когато Джъстин се занимаваше с мен де, не я харесва.

Аз съм на мнение, че момичето не е лошо. Смисъл всеки си има плюсовете и минусите. Може да е всякаква, но Джъстин си я харесва и обича каквато е, така че ако ще и Господ да му каже да не се среща повече с нея, не мисля че би го направил.

Е стига за тоя мухльо. Сега малко и за мен. Не че има нещо много интересно де, но все пак. Животът ми върви много добре. Няма гадже ако това се питате и си ми е перфе. Обикалям света с уникални хора и с една дума изживявам мечтата си. Не мисля, че има нещо по-хубаво. Дано да продължава все така. В момента сме в Европа и утре вечер е шоуто в Стокхолм. Но! До утре има много време днес е ден за разходки.

•08.06.17 Петък сутрин•

В 9:15 ни кацаше полетът в Стокхолм. Имахме достатъчно време през деня за разходки из града. За това не си губихме времето, а бързо се настанихме в хотела и излязохме.

Аз, Обри и Сандра се движехме заедно. Обиколихме всички забележителност и магазини в целия град. Накрая седнахме в едно кафе и си починахме преди да се приберем в хотела.

Часът беше около 17:02 и реших, че не ми се стои в хотела и реших да изляза. Преоблякох се така...

 Преоблякох се така

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Living My Dream!Where stories live. Discover now