The Crew

511 33 4
                                    

Когато той наистина тръгна да ме целува както си и помислих, но за мое щастие или нещастие останалите влязохме. Аз се отдръпнах на мига и се изчервих като домат. Беше ми страшно неловко.

Сто процента Ник, Дипло и останалите видяха случката, но са страшно готини и не казах нищо. От страна на Джъстин получих леко намръщен поглед и сумтене. Ем съжалявам, но много добре знае, че няма да се случи нищо между нас. А и той сигурно ме иска за една нощ, което още по-малко би се случи.

-Записа е готов!-каза Дипло.
-Е трябва да тръгваме, за да успеем да те научим на танците в най-скоро време Мая-добави Ник.
-Да прав си! Е ако сте готови...?-подтикнах ги. Не смеех да погледна Джъстин.
-Да! Да тръгваме!-каза Джъстин. Той пък не спираше да ме гледа и то сърдито.

Аз, Ник и Бийбър се запътихме надолу по стълбите към изхода. Излязохме и се качихме в колата. Джъстин запали и тръгнахме.

•След 10 минути•

След десетминутно пътуване стигнахме пред залата за танци. През целия път гледах през прозореца, Джъстин караше без да отделя очи от пътя, а Ник просто стоеше на задната седалка и мълчеше тихичко, защото знаеш какво става.

Слязохме от колата и се запътихме към входа на сградата. Първи вървеше Ник, след него бях аз, а последен бе Джъстин. Напрежението между нас можеше да се среже с нож. Беше страшно!

Влязохме през входа и се насочихме по коридора към залата. Отворихме вратата и всички бяха там.

-Хей хора! Кво стаавааа?-извика Ник и всички се развикаха.-Ще танцуваме ли днес?-попита отново крещейки.
-Даааа!-отвърнаха по същия начин.
-Ами да започваме тогава!
-Ууу...!

Някакво момче пусна музиката и всички затанцуваха. Бяха уникални. Ник се включи малко след старта, а Джъстин и аз просто гледахме отстрани. Танца беше уоу...нямам думи да го опиша. След като свършиха всички се поздравиха с даване на пет или прегръдка.

-Е Мая това е нашият ритъм и това е нашата банда! Какво ще кажеш?-каза Ник задъхано.
-Уоу...нямам думи наистина. Бяхте просто великолепни!
-Хаха благодаря ти много! Ей хора поздравете новата си колежка Мая Джонсън. Тя е новото допълнение към нашата трупа и ще бъде с нас на турнето също. Уникална танцьорка е и ще ни бъде много от полза. Посрещнете я подобаващо!-представи ме Ник на танцьорите.
-Благодаря ти много Ник за милите думи. И аз се надявам да се впиша в групата ви, защото това ми е мечта от малка!
-Здравей Мая!-казаха всички в хор.

Living My Dream!Where stories live. Discover now