Танцът

635 41 56
                                    

"Най-добри приятели...приятели...приятели" тези думи не спираха да звучат в главата ми, че даже и с ехо.

За жалост обаче тези думи доста бързо изчерпаха значението си. Бих могла да кажа, че даже останаха да висят във въздуха още когато бяха изречени.

Остава едва една седмица до началото на турнето. Тренираме всеки ден по 12 часа и без почивка. Ежедневието ни е по-еднакво отколкото на бебетата. Ставаме сутрин рано, заминаваме на тренировка, обядваме, връщаме се и тренираме, пробираме се, вечеряме и лягаме. Това е абсолютно всеки ден от седмица насам. Така ще е и до началото на турнето, ако не и до краят му. Честно казано това не ми пречи, все пак знаех с какво се захващам.

Нещото, което обаче ме дразни и то много са Кристина и Джъстин. И не, не си мислете, че ме дразни факта, че са заедно. Изобщо! Добре де може би малко, но наистина не е това истинската причина. Дразни ме факта, че Кристина стана предишната кучка, която дойде в съблекалнята, за да ми се кара, а Джъстин се превърна в курвара, който ме посрещна на кастинга. На какво се дължеше това? Ами този въпрос го задайте на тия двамата.

Въпреки че сега като се замисля тия двамата са си лика прилика и си пасват идеално. Само, че все пак се зачудвам за едно. Кристина толкова ли е тъпа и наистина не вижда или се прави, че не вижда как гаджето й обарва всяко едно момиче от трупата. Дори мен се пробва, но не му се получиха нещата.

Тъпака му с тъпак се опита да ме хване за задника, но аз се извъртях и му забих шамар. Нямах си и на идея, че е той. Смисъл не си мислете, че го ударих, защото беше Джъстин, не. Бийбър естествено просто се усмихна мазно и си тръгна все едно нищо не се беше случило. Кретен от класа какво да ви кажа.

След този случай не се е пробвал отново да ме опипа, но за сметка на това се закача с другите момиче, които думичка не казват на Кристина. И поради тази причина аз смятам, че тя знае какво става, но не й пука. Тия двамата ако не се използват само за секс да не се казвам Мая.

На всичкото отгоре аз съм "късметлийката", която живее в палата на Бийбър. За щастие обаче него почти го няма вкъщи, което е супер за мен. Не му виждам мазната физиономия през цялото време. Не, че аз много виждма ккво стая в тоя дом. Както ви казах вече, аз се прибирам само и единствено, за да спя. Целия ден прекарвам в залата.

Living My Dream!Where stories live. Discover now