Adevarul!

33 4 1
                                    


-Dar nu totul este adevarat din ce ai zis! Eu chiar am iubit-o pe Miriam!!! Si daca ea m-a ales pe mine....asta e!Cat despre faptul ca ea a fugit si de langa mine m-a distrus,dar nu eu am rapit-o...ci au fost cei din Inalta Curte care au descoperit legatura mea cu ea,si au vrut sa se descotoroseasca de ea,dar totodata sa se foloseasca de mine santajandu-ma cu ea! Eu am reusit sa ii omor pe toti si sa demonstrez ca nu este legal ceea ce au facut! Dar prea tarziu! Am gasi-o moarta!

-Si mie de ce mi-ai zis ca sunt prima fata de care te-ai indragostit?

-Imi pare atat de rau ca nu am fost total cinstit cu tine!Dar sa stii ca nu ti-am zis adevarul doar ca sa te protejez sa nu iti faci o alta impresie despre mine,si ca sa uit trecutul care ma bantuie de atata vreme!

-Nu e adevarat!<spune Levi>Eu m-am indragostit de tine si el a vrut sa mi te i-a din nou! Eu chiar te-am placut Bella si imi doream sa fim impreuna! Dar l-ai ales pe el asa ca nu mai aveam ce face! Dragoste cu forta nu se poate! Asa ca am ajuns sa ii urmaresc fiecare miscare in speranta ca intr-o zi ma voi putea razbuna pentru tot ceea ce mi-a facut!

-Si ce acum m-ai bagat si pe mine in aceeasi oala?Te razbuni si pe mine fiindca l-am ales pe el in locul tau??!!!Ce fel de barbat esti????Defapt tu nu esti barbat!Esti doar un lup urat si ranchiunos!

-Nu ,chiar deloc! Nu deasta esti azi aici! Ci ca sa ti se implineasca soarta! Lui ii este interzis sa se iubeasca cu o muritoare si sa isi arate secretul! Pedespsa lui pentru tradare este pedeapsa cu moartea!Si nu de la mine!Ci chiar de la ai lui! Si abia astept asta! Si din pacate si soarta ta va fii aceeasi! Pacat chiar erai draguta si imi placeai! Dupa atat timp am simtit din nou fluturasi in stomac!

-Poate erau de la foame! Unul ca tine nu are cum sa stie ce este dragostea!

-Da hai ca totul a devenit prea siropos! Prea multe dulcegarii si prea multe declaratii pentru o singura zii! Azi va veti gasii sfarsitul amandoi!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 03, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ultima Noapte De Inocenta, Intaia Noapte De EternitateWhere stories live. Discover now