Vizita nocturna

43 7 0
                                    

          Am ajuns acasa....wow...senzația care o simt acum,e total altfel! E un amalgam de sentimente! Frica,uimire,o iubire inexplicabila,sunt copleșită de toata situatia asta....Ce e de facut?! Nu vreau sa renunț,vreau sa merg inainte! Mi -as dorii sa fie chiar acum aici,langa mine! Sa pot sa-ti privesc din nou ochii!! Pfff! Nici bine nu mi-am zis asta in gand ca apare la geamul meu! M-am speriat de moarte!  I-am deschis geamul si l-am ajutat sa intre! Eram aprope unul de altul si ne priveam in ochii!
          -Ai venit! Parca mi-ai citit gandurile!
          -Chiar am facut-o! Si nu m-am putut abtine,si eu imi doream sa te vad!
         -Sa sti ca nu imi e frica de tine! Imi surade ideea de periculos! Ce ar trebui sa mai stiu despre tine?
         - Mai sti cand te-am salvat de lupii aia din padure?
         -Desigur!
        -Lupii aceia sunt varcolaci! Ne luptam cu ei de secole intregi! Ei inca au ramas la vechiile obiceiuri,si anume sa manance oameni! Pe cand noi am facut un pact cu biserica,ca nu mai omoram pe nimeni,avem voie sa ne hranim doar cu animale!
         -Varcolaci???!!!e o nebunie...
         -După secole de lupte sângeroase, omenirea a câştigat bătălia împotriva hoardelor varcolaciilor, cei mai de temut inamici ai planetei. Cei câţiva rămaşi au fost duşi în rezerve izolate, în vreme ce oamenii s-au refugiat în oraşe conduse de Biserica!
        - Deci chiar exista??!!! Mai putin o sa aflu ca sunt si extraterestrii!
       - Te-ai gandit la ceea ce ai văzut? La ceea ce ai vazut ca sunt? Vreau sa iti zic ca spunandu-ti toate astea risc enorm! Imi este total Interzis sa iti spun toate astea! As putea fi omorat daca s-ar afla ceva!
       - Nu iti fac griji secretul tau este in siguranta la mine!
       El tot se plimba prin camera agitat,iar eu ma apropiam usor,usor de el...pana cand am ajuns in fata lui...si l-am privit in ochii,si m-am aplecat sa il sarut! A fost un moment iesit din comun! Parca timpul a stat in loc! Eu clocoteam de emotie si simteam ca sentimentele lui pentru mine sunt aceleasi! La un moment dat el s-a tras si a fugit catre geam spunandu-mi ca nu se mai poate abține!
           - Mirosul tau ma innebuneste! Iti simt fiecare bataie a inimii! Iti simt pulsul! Si asta ma innebuneste! Sa te am atat de aproape si sa nu pot sa te strang la pieptul meu.... Imi e teama sa nu te ranesc!
           Si a sarit pe geam afara! Eu m-am speriat ca se loveste! Cand incolo el parca s-a teleportat! Intr-o secunda era aici,urmatoarea afara ...apoi a disparut in ceata serii...
      

Ultima Noapte De Inocenta, Intaia Noapte De EternitateWhere stories live. Discover now