Capturarea

18 3 0
                                    

                   Eram la pamant amandoi,zacand acolo neajutorati,chinuindu-ne sa ne revenim din impactul cu solul si....intredeschid ochii usor...putin cate putin...si simt un aer cald pe fruntea mea...si ma straduiesc sa deschid ochii....si...da....un lup era la capul meu!!!

                  Am lesinat si nu am stiut nimic din ce sa intamplat!M-am trezit intr-un soi de pivnita veche si parasita...legata de maini si de picioare pe un scaun,iar Alex langa mine legat de maini cu lanturi puternice! 

                <Se aude un scartait sinistru si se deschide usa>Oh,i-a te uita! Mica printesa s-a trezit!

Era o creatura hidoasa si inspaimantatoare,era un varcolac!

             -Inevitabil ati ajuns tot in barlogul meu! Dar vaai....unde imi sunt manierele...da-mi voie sa ma prezint! Eu sunt Levi! Da ne cunoastem dar nu asa!

            -Minti hidosule!Nu are cum!E imposibil ca sa fii Levi! Te folosesti de numele lui doar ca sa imi faci mie rau! Esti odios! 

            <Alex incepe sa se foiasca auzind vocea Belei,si deschide ochii>

           -Bella ma tem ca el spune adevarul! Chiar este Levi! Nu am vrut sa fiu eu cel care iti spune,exact din acelasi motiv,fiindca nu m-ai fi crezut!

            -Dar cum este posibil?!

           -Da-mi voie sa va explic eu amandurora un lucru!spune Levi

           -Eu nu am aparut tocmai intamplator in viata Belei,si clar noi doi ne cunosteam din pacate, fiindca in trecut noi am avut de impartit o iubire,o fata pe care el mi-a luat-o din bratele mele si pe care a omorat-o!

          -Nu e adevarat! Nu am omorat-o eu!

          -Ba da !!!! Taci bastardule!

           -Pot sa spun si eu ceva??? Si eu ce dracu' caut aici? Si ce are toata povestea asta in comun cu mine??? Adica,sa inteleg ca tu vrei sa te razbuni pe mine si Alex doar fiindca te-a parasit iubita?

          -Nu draga mea! Treaba asta e mult mai profunda de atat!Deci hai sa va zic tot ce am de spus!


Ultima Noapte De Inocenta, Intaia Noapte De EternitateWhere stories live. Discover now