Mister deslusit

74 9 0
                                    


O noua zi,o noua aventura...Vorbisem cu Kate sa vina sa ma ia de acasa. A venit insa nu singura ci cu un prieten de-al ei,care din intamplare era si foarte dragut,insa nu am indraznit sa schitez nici un gest pentru ca nu stiam ce e cu el, e ceva mai mult intre ei decat o prietenie sau nu....
In drumul spre clasa,l-am lasat pe vecinul ei,si mi-a zis ca sunt doar buni prieteni,ca nu e nimic intre ei. Insa eu nu imi puteam lua gandul de la misteriosul coleg...si parca nici curaj nu aveam sa intreb ceva despre el sau macar cum il cheama...in fine fierbeam de nerabdare sa il vad! Ca si cum deja ne cunosteam si abia asteaptam reintalnirea.
Intru in clasa si wow...privirile ni s-au intalnit inca din primele clipe! De data asta mi-am facut curaj si am mers tinta direct la banca lui! I-am multumit pentru ajutorul dat si am intins mana spre el sa facem cunostiinta>:
-Bella!
-Alexander,prietenii imi spun Alex!
-Multumesc pentru ieri,a fost tare dragut din partea ta sa ma ajuti in loc sa razi impreuna cu ceilalti!
-Pentru putin!
Apoi a fost un moment din acela stanjenitor in care nu stiam ce sa spunem,si mai bine am plecat la banca mea. Dar in sfarsit am aflat cum il cheama! Ora de mate nici nu stiu cum a trecut sau despre ce s-a vorbit,fiindca eu eram pe planeta Alexander...
La ora de sport eram cu Kate si amicul ei in sala si vorbeam despre orice doar despre mine evitam sa spun ceva...Ne amuzam copios pe cazatura mea din clasa si cartile imprastiate pe jos,cand eu am adus vorba si despre Alexander...Atat a fost nevoie,sa ii rostesc numele ca parca a simtit si a aparut in spatele meu!
-Vorbeati despre mine?zice Alex
-Da,ne amuzam putin pe faza cu cazatura!
-Da,ma bucur ca esti bine! Ne mai vedem,trebuie sa plec.

Ultima Noapte De Inocenta, Intaia Noapte De EternitateDär berättelser lever. Upptäck nu