Sincronizarea perfecta

52 7 0
                                    


            Ne vedeam zilnic,dar nu prea indrazneam sa ii zic ceva...El era atat de misterios,nu prea statea cu ceilalti,iar ochii lui...ochii lui ma tulburau atat de tare! Parca ascundea ceva,parca prin privirile ce ni se intalneau  exista o conexiune si totusi nimic in comun!
           Vecinul dragut al lui Kate,Levi,tot insista sa avem iesiri cu gasca ca sa aiba un motiv sa ma mai vada! Si la prima noastra iesire pe munte,el tot incerca sa imi spuna cumva mai pe ocolite sa ma feresc de Alex ca nu ar fi cea mai buna companie si ca are un anturaj dubios...Eu am intrebat de ce,dar nu a putut sa imi dea un raspuns concret. Mi-a zis vag ca nu prea ii place scoala si ca chiuleste..ca se vede cu niste tipi cu care nu ai vrea sa ai de impartit nimic!
           Vorbele lui Levi m-au pus putin pe ganduri. Dar parca tot mai curioasa eram! Imi doream sa il cunosc,sa aflu ce ascunde,secretul lui! Desii am fost pusa in tema ca este practic periculos!
           Nici bine nu am terminat de vorbit ca apare si Alex...M-am simtit tare aiurea stiind ca numai ce vorbisem despre el! Nu stiam daca auzise ceva din ce am vorbit si ca sa evit un eventual conflict am inventat o scuza si am spus ca trebuie sa merg catre casa, ca trebuia sa ma intalnesc cu mama!
           Mi-a aruncat o privire tare ciudata, ne-am salutat si eu am plecat! Oare ce cauta el acolo pe munte exact in aceeasi zi? Cum de ne-am sincronizat atat de bine?Mergeam ingandurata inapoi pe poteca pe unde am venit cand deodata au aparut 2 lupi fiorosi,parca turbati inaintea mea! Eu am inghetat de frica! Stiam ca nu am nici o sansa! Nu eram nici suficient de rapida incat sa le pierd urma si nici nu vedeam alta optiune! In gandul meu: asta imi e sfarsitul... Cine m-a pus sa plec singura?! Maraiau la mine parca erau turbati,le curgeau balele si se apropiau periculos de tare de mine!

Ultima Noapte De Inocenta, Intaia Noapte De EternitateKde žijí příběhy. Začni objevovat