Inocenta

98 12 1
                                    


Buna,
Sunt Bella si sunt o adolescenta 17 ani. M-am nascut in Louisiana dar m-am mutat impreuna cu mama mea in New Orleans pt ca parintii mei sunt divortati. Tata era un om bun in opinia mea,pana cand am descoperit tot mai des vanatai pe corpul firav al mamei. Totdeauna cand o intrebam ce a patit imi spunea cate o poveste doar ca sa il acopere si sa nu imi schimb eu parerea despre tata. Totusi eram destul de mare ca sa imi dau seama ca ceva nu era in regula.
De aici incepe povestea mea parca desprinsa din filme.
Intr-o zi cand am gasit-o pe mama plangand,mi-am dat seama ca asta nu mai poate continua...M-am apucat sa imi fac bagajul si am mers la ea in camera si i-am zis daca nu vine cu mine,eu am sa plec intr-un colt al lumii unde nu ma mai va vedea niciodata. Si spre uimirea mea a fost mai mult decat de acord! Toate cele intamplate au facut-o sa isi doreasca tot mai mult sa dispara din acest peisaj.
Am plecat impreuna si pe drum am decis unde sa mergem. Am ales acest loc fara sa avem vreo ruda sau cunoscuti pe acolo,tocmai ca sa nu ne gaseasca. Eu bineinteles mai aveam putin pana sa termin liceul,asa ca m-am inscris la o scoala din cartierul nostru. Si din cate am inteles era unul dintre cele mai bune liceuri de acolo. Iar pentru mine nu a fost o problema pt ca aveam medii foarte mari,nu aveam antecedente de violenta sau altele la fosta scoala.

Ultima Noapte De Inocenta, Intaia Noapte De EternitateWhere stories live. Discover now