În ghearele morți

31 5 0
                                    

             Mi-am apucat rucsacul cu ce era în el și alergam înspre ușa din spate!
            Ușa din spate era deja incoltita de 2 lupi mari și fiorosi!
           La geam altii! Eram inconjurati! Eram disperata! Alex încerca țină piept atacurilor de la ușa principala! Ei erau parcă tot mai puternici...Loveau puternic în ușă,mai era puțin și dobora usa!  Apoi mi-a venit o idee......ce ar fi sa strecor prin șemineu sa urc pe coș...Am renunțat și la rucsac și m-am îndesat pe horn în sus! Alex a blocat intre timp ușa cu un dulap și pianul,și a  venit rapid și el după mine ! M-a pus sa urc  în  spatele lui și am zburat iar către vârful muntelui. Problema era ca era ziua în amiaza mare,soarele strălucea din tot partile! El devenea tot mai slabit! Vampirii nu au voie la lumina zilei sa stea în soare! El se tot chinuia  din ultimele puteri sa susțină și pe mine și sa suporte soarele torid care ardea!
              Chiar înainte de a ajunge pe vârful muntelui,a căzut ca mort cu mine în spate! Am aterizat într-un brad stufos și vechi de sute de ani!
             -ALEX! ALEX! Ești bine?<parcă nici nu mai simțeam nici durere,nici julitura,și eram făcută praf de sus pana jos!!! Și cred ca am și ceva rupt în mine!  > Răspunde te rog!!!Te implor rezista! Te rog iarta-ma! E numai vina mea!!!
            -Nu e vina ta! Nu mai spune asta!
            Si a căzut inconștient! Avea o mana rupta făcută franjuri și o fractura deschisa la picior! Și eram la mama naibi! În vârf de brad! Cu mine lovită și julita toata! Și cu frica mea de înălțime! Am crezut sa acolo o sa murim... Dar m-am adunat și mi-am venit în fire! Mi-am făcut curaj sa avansez pe creanga și l-am tarat și pe el  după mine! Și usor-usor așa am încep sa cobor cu el târâş după mine.
            Într-un final am ajuns ceva mai jos,dar ....nu mai aveam crengi sa cobor de tot jos! Parcă mi se scurse toate puterile! Nu mai puteam.... Pârrrrr! Trossssc! Poc! Si creanga pe care stăteam a cedat,s-a rupt și am picat și el peste mine!
          

Ultima Noapte De Inocenta, Intaia Noapte De EternitateWhere stories live. Discover now