Familia

26 6 0
                                    

              Reusind sa scapam de varcolaci am mers la vila lui Alex,sa ii cunosc familia si tot odată sa vorbeasca cu ai lui...Aveam un nod in gat si parca imi venea sa ma intorc... Si lui ii era teama,teama ca poate cine dintre fratii sau surorile lui nu se vor putea abtine...si teama ca a tradat secretul...era atat de greu sa ne spunem povestea de dragoste!
             Ajunsi in fata casei,m-a strans in brate,ma sarutat si mi-a zis:
            -Sa stai in spatele meu,si sa nu iti fie teama,orice ar fi sunt cu tine si te voi apara!
            -Iti mulțumesc! Si imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta!
            -Hai!
            - Hai!
           -Salut tată! Am venit cu cineva...Dar te rog din suflet inainte de asta promite-mi ca vei fi calm si imi vei asculta povestea!
            -Bine fiule! Haide in birou sa putem vorbi intre 4 ochi!
            - Nu putem intre 4,doar intre 6,Bella este cu mine! (Si Bella iese de dupa usa timida,moment in care toti dau navala in hol)
            Era o zarva atat de mare ca nu se mai auzea nimic! Alex si tatal lui incercau sa le tina piept sa nu sara pe mine! La un moment dat Alex a tipat tare si s-a facut pentru un moment liniste!
            - Stati! Va rog nu-i faceti rau!   Stiu ca am gresit! Si ca am adus-o aici fara ca sa fie de a noastra,dar suntem îndrăgostiți,ne iubim si eu garantez cu viata mea pentru ea!  Am dat de necaz foarte mare si avem nevoie de voi!
           Tatal lui i-a spus lui Toby,fratele mai mic al lui Alex ,sa le ia de acolo pe surorile lor pentru ca nu se pot abtine si o pot omora intr-o secunda pe Bella!
           Au mers toti in salon,si deja a si inceput cu predica!
           - Cum ai indraznit sa ne tradezi??!!Cum ai făcut sa treci peste toate regulile noastre?! Acum iar trebuie sa ne mutam!
          -Nu! Te rog! Asculta-ma doar si vei intelege!
          -Spune!
          -Sti tata...ne-am cunoscut la scoala,si mi-am dat seama din prima clipa ca ea este aleasa! O iubesc! NE IUBIM! Doar ca de iubirea noastra au aflat si varcolacii! Si ne-au urmarit sa o omoare! Spune-mi ce e de facut? Cum scapam?

Ultima Noapte De Inocenta, Intaia Noapte De EternitateWhere stories live. Discover now