luku 20 (epilogi):

624 48 8
                                    

( ja taas WHAT THE F JIMIN NIINKU BOI ARE U TRYING TO KILL ME ja jos haluut sopeutua modiin klikkaa ton videon musa päälle!🖤)

Jiminin näkökulma:

(Skip 5 fucking years)

"Jimin tuutko kattomaan tänne!" Kuulen Yoongin huutavan uuden kämppämme parvekkeelta.

"Nii mitä?" Sanon kun kävelen Yoongin viereen parvekkeelle.

"Kato itse" ja käännyin katsomaan aivan upeaa maisemaa kaupungista jonka taakse laski aurinko.

"Kato itse" ja käännyin katsomaan aivan upeaa maisemaa kaupungista jonka taakse laski aurinko

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Se sai hymyn leviämään kasvoilleni. Meinasin jopa ruveta itkemään siitä kuinka kaunista ja ihanaa elämäni oli tällä hetkellä.

Pian kuulen pienen tytön hihitystä takanani ja käännyn katsomaan upeasta tytärtäni North:ia joka nauroi oven raossa.

Juoksen äkkiä hänen luokseen ja nostan hänet ilmaan, Joka saa hänet kikattamaan vielä enemmän.

Vien hänet myös parvekkeelle katsomaan tätä upeaa näköalaa ja tunnen kuinka Yoongi sujauttaa kätensä lantioni ympäri. Ja tässä oli kaikki mitä tarvitsin. Upea aviomies ja upea tytär.

________________________________

"Kuvittele että siitä on melkein jo 5 vuotta että mentiin naimisiin" Yoongi yhtäkkiä toteaa kun istumme sohvalla katsomassa The Late Late showta. "Niimpä ja muistatko kun me ekan kerran tavattiin" sanon ja pieni kyynel vilahtaa silmäkulmassani kun muistelen niitä hyviä aikoja.
"Iskä mä en saa unta"North sanoo hieroen silmiään ja kävelee olohuoneeseen.

Nostan hänet syliini: "miksi?"

"Koska mä en ehtiny käydä tänää puistossa ja mä halusin mutta en vaan päässy!" North sanoo itkukurkussa ja minä ja Yoongi naurahdimme vähän hänen söpöydelle.
"No lähdetään sitten puistoon" Yoongi yhtäkkiä toteaa ja nousee ylös sohvalta.

Northin silmät suurenevat ilosta ja minä näytän enemmän järkyttyneeltä. "Onko se nyt ihan hyvä idea kello on jo puoli kakstoista?" Kysyn ja saan nopeasti vastauksen. "No kerran sitä vaan eletään ja sitä paitsi epäilen et sä et oo ikinä ollu yöllä puistossa ja haluut kokee sen. Usko mua siitä tulee hauskaa" Yoongi sanoo vakuuttavasti. "No okei mene North sitten laittamaan talvivaatteet päälle" sanon ja North lähtee äkkiä juoksemaan eteiseen minä ja Yoongi perässään.

Kun pääsimme puistolle oli koko paikka aivan autio ja hiljainen. Se oli vain jotain niin ihanaa.

North juoksi heti ensimmäisenä karuselliin. Ja silloin Yoongi tökkäsi minua "tule" hän sanoi ja lähti juoksemaan Northin perässä. "Mi..mitä?" Jäin hämmentyneenä katsomaan mitä he tekivät mutta he alkoivat pyörittämään karusellia ja en voinut muutakun hymyillä ja päätin ottaa jopa muutaman kuvan heistä.

"Hei tuu ny iskä!" Kuulen northin nauravan äänen huutavan.

Ja silloin tajusin

Tätä olen aina toivonut

Tämä on kotini.

Hymyilen ja juoksen perheeni luokse karuselliin ja vietimme ikimuistoisen yön.

Noni loppu hyvin kaikki hyvin vai mitä? Mutta kiitos kun luit tän tarinan! Tää oli nyt vika osa mutta jotai bonus osia voi viä tulla tässä rupee oikee itkettää ku ajattelen niitä kaikkia ihania hetkiä kun oon tätä kirjottanu ja teiän tukea! <3 ilmiömäinen kiitos teille kaikille lukijoille ja nyt sitten alkaa jonkun uuden tarinan värkkääminen! Vielä kerran pus ja ILY 😘💛💛

X siiri <3

I'm always here for you❤️ yoonminWhere stories live. Discover now