luku 12:

667 57 7
                                    

(Ensiksi itkin for real 40min tolle videolle😅😅 et sorry teille kaikille armyille😘🌚)

Jiminin näkökulma:

skip 2vko:

olen nyt viimeiset 2 viikkoa käynyt kuraattorin luona. Joka kerta siellä kysytään "oletko kunnossa" "mitä tapahtuu" "mikä on vialla" ja kaikkee tän tapasta p*skaa. Kaikki ja tarkoitan kaikki (koko koulu ) tietää et kaikki ei todellakaan ole kunnossa, mutta minusta vaan tuntuu että kukaan ei välitä olenhan "tappajan veli" . Kaikista hajoittavinta on salata tämä kaikki Yoongilta, hän tyyliin vihaa minua jo. 

Mutta tänään oli se päivä. se tietty päivä jota olen odottanut jo kauan.

Kello on 18.08 ja on torstai. Olen juuri kävelemässä kouluamme kohti jossa pari tyyppiä odottaa jo minua.

saavun koulun pihaan jossa näen tutut kasvot odottamassa minua....

taeyang ja gd

tiedän mitä te kaikki ajattelette ja en tiedä itsekään miten päädyin heidän "jenginsä" osalliseksi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

tiedän mitä te kaikki ajattelette ja en tiedä itsekään miten päädyin heidän "jenginsä" osalliseksi. Hehän kiusasivat minua noin 2vuotta. Mutta varmaan suurin syy miksi tapasimme ja ystävystyimme oli että olen alkanut polttamaan. (blot twist) Ja taas en tiedä itsekään miten se tapahtui.

"Moro mitä äijjä" gd sanoo. Tyydyn vaan nyökkäämään vastaukseksi. "Onks teillä sitä mitä pyysin" ja juurin kun olen saanut sanottua tämän taeyang katsoo sivuilleen ja ojentaa kaksi marlboron punaista askia minulle. Avaan purkin ja tarkistan että aski on täynnä.
"mistä te hankitte nää" päätän kysyä vaikka olenkin aika varma et nää on taas pöllitty jostai "no mistä me ne yleensä saadaan" taeyang vastaa. Nostan kulmiani vastauksen saamiseksi. taeyang huokaa ja osoittaa sormellaan oikeaalleen jossa tien päässä näkyy aika pieni ruskea kauppa jossa ei ole varashälyttimiä. "paljolla?" kysyn.
Taeyang katsoo hetken gd:eetä ja vastaa sitten:" saat tällä kertaa ilmatteeks jos vaan teet meille palveluksen" "ööö...ookeeii  mitä pitää tehdä...?" "Kerro sille btssän johtajalle että jos ei maksa velkojaan pian takasi nii sä joudut kestää seuraukset." Taeyang sanoo ja kääntyy ja lähtee kävelemään pois.
"Älä pelkää ei se uskalla tehä sulle mitää" gd sanoo ja lähtee itsekkin pois. Tiesin että taeyang ei tekisi minulle mitään hän vain tarvitsee jonkun jolla pelottelee namjoonia. Loppujen lopuksi taeyang ei ole niin paha kun mitä antaa käsittää. Hän on vain rakentanut päälleen kovan kuoren jota ei kukaan osaa enää rikkoa.

Kävelen koulun nurkan taakse missä ei ole valvontakameroita, nojaan seinää ja kaivan sinisen sytkäni taskusta ja sytytän röökini palamaan.

Kävelen koulun nurkan taakse missä ei ole valvontakameroita, nojaan seinää ja kaivan sinisen sytkäni taskusta ja sytytän röökini palamaan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Polttelen kaikessa rauhassa röökiäni koulun pihassa kunnes kuulen tuttuja ääniä koulun nurkan takaa. No voi helvetti !!! Ketkäs muutkaan siä onkaan kun itse bts kaikessa komeudessaan! Viskaan röökini nopeasti maahan ja tallaan sen yrittäen saada sen sammuksiin mutta näemmä en tarpeeksi hyvin koska rööki ei meinaa sammua "vitut!" huudan ja lähden juoksemaan koulun pihasta täysiä pois.

Juuri kun olen portilla kuulen jonkun huutavan nimeäni.
"JIMIN!"
Tunnistan huutajan heti ja en hetkeäkään mieti pitäisikö kääntyä vaan jatkoin pois päin juoksemista. Mutta pitäähän minun joskus kohdatakin heidät ajattelen. pysähdyn, käännyn ja otan syvään henkeä ja kävelen heidän suuntaansa.

Olen nyt 2metrin päässä heistä kun Yoongi näkee minut ja saa melkein sydänkohtauksen

Tyylini on muuttunut:

tästä:

tähän:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

tähän:

"Moi Jimin" Jungkook sanoo iloisena

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Moi Jimin" Jungkook sanoo iloisena.
mutta taas kerran nyökkään vaan vastaukseksi. "Ööö.. Jimin miks sun henki haisee röökiltä" Yoongi kysyy. Mutta en ehdi vastata kun puhelimeeni jo pirahtaa (xD) ja ruudulla lukee:

  taeyang👮🏼:
Moi Jimin ollaa sen kaupan minkä näytin sulle aijemmin ulkopuolella. Meille tuli uus iso tilaus ja tarvittais sun apuu
Ooks messis?
Taeyang xxx

Katson viestiä mietteliäänä. "Kuka se oli" jin kysyy. En vastaa vaan sanon "mun pitää mennä " käännyn ja lähden kävelemään portille mutta eipä aikaakaan kun joku tarras jo olkapäästäni kiinni ja kääntää minut ympäri. "Nyt sä saat luvan selittää" Namjoon sanoo. Tästä vihanhallinta yltyy viellä enemmän miten joku namjoon kehtaa käskee mun selittää jotai ku koko btskään ei tiedä namjoonin pikku röökikaupasta! "Ei vaan ehkä sun kannattais selittää miks taeyang käski mun tulla sanoo et jos sä et maksa velkojas pian takasi se ei voi taata mitä se tekee" pamautan käännyn ja lähden.

Koko bts jää paikalleen seisomaan

Mitä just tapahtu.

JATKUUUUUUUU

Moi bbyt💜
mitä teille kuuluu?
mulla on ollu vähän perse päivä et toivottavasti teillä on ollu parempi 😝
mut hei olkaa ylpeitä kerrankin oikeesti yritin panostaa johonkin lukuun!🔥 mut joo kertokaa mp ja nukkukaa hyvin! 😴💋

I'm always here for you❤️ yoonminWhere stories live. Discover now