luku 13:

623 58 1
                                    

Jiminin näkökulma:

Olen kävelemässä kohti kauppaa jonka ulkopuolella minun piti tavata taeyang ja gd.

Matka tuntuu kestävän ikuisuuden koska kaikki asiat pyörivät päässäni. Saatoin juuri murskata bts:sän kun he vain yrittivät auttaa minua. Ei helvetti olen tyhmä.

Mitä olen taas mennyt tekemään...

Ja mitä olen tekemässä nyt???? Mutta en voi enää peruuttaa asiaa mitä olen tekemässä.

Saavun kuitenkin pian kaupan eteen jossa en aluksi näe ketään mutta pian kumminkin näen taeyangin kurkistavan kaupan nurkan takaa

(skip 4min)

"HÄÄ MITÄ VITTUA ! miten vitussa te aijjotte toteuttaa tän!?" huudan täyttä kurkkuani. "Siis kuka vittu aikoo varastaa koko vitun kaupan ilmatteeks!!??" "Me ei varasteta tätä ilmatteeks vaa saadaan 1miljoona koko kaupan sisällöstä!"
taeyang vastaa. "Mutta miten aijjotte toteuttaa tän? Kai teillä on suunnitelma?" "No vittu tottakai on!!". Nostan kulmaani taas kysyäkseni mikä suunnitelma on. "Suunnitelma alkaa normaalilla rutiinilla gd kävelee ensiksi kauppaan sisään ja harhauttaa myyjää jolloin minä suikahdan kauppaan myös sisään ja piileskelen hyllyjen takana niin kauan ennenkuin pääsen myyjän viereen. Silloin otan tän (näyttää asetta) taskusta ja osotan sillä myyjää niin kauan kunnes hän antaa rahansa. Ja tällä välille gd on antanut sulle merkin et sun osuus alkaa." Taeyang selittää. "Öö okei mikä mun osuus on?" Kysyn miettivänä. "Siis sun osuus on rikkoa auto ja yrittää saada se käyntiin sen johdoista." "SIIS MITÄ!!!?? EN MÄ OSAA!!" huudan. "No nyt on pakko osata!" "Ja kun oot saanu auton käyntiin juokset pitämään meille ovee ja autat kantaan tavaroita ja sit lähetään vittuun."

Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kun myöntyä tähän suunnitelmaan.

Kun gd ja taeyang suorittivat suunnitelman 1 osaa minulla oli kiire etsiä auto.

Juoksin ympäri katua ja koitin oliko minkää auton ovet auki. Löysin sinisen auton jonka ovi oli unohtunut auki melkein heti. Hyppäsin auton sisään ja yritin muistella miten Yoongi oli joskus opettanut minut miten saada auto käyntiin jos unohtaa avaimet, Yoongi. Kyyneleet alkoivat valua poskilleni. "EI JIMIN! et voi itkeä nyt!" pyyhkäisin kyyneleet pois ja jatkoin tehtävään keskittymistä. Ensin punainen lanka piti katkaista ja yhdistää siniseen johtoon ja sitten musta piti yhdistää tähän sotkuun. Sitten oli ratkaisevin hetki starttaako auto. Yhdistin johdot ja painoin kaasua ja auto lähti kuin lähtikin liikkeelle. Ajoin auton nopeasti kaupan viereen ja juoksin avaaman oven taeyang ja gd tulivat hirveiden kantamusten kanssa ovesta ulos ja käskivät mennä hakemaan vielä yhden laatikon. Menin kauppaan ja tajusin heti että myyjä oli puhelin kädessä soittamassa poliiseille. Silloin tajusin että nyt tulisi kiire. Otin laatikon ja juoksin ulos kun kuulin jo poliisien siireenien ääntä. Poliisit olivat jo viereisellä kadulla. Katsoin ympärilleni ja huomaan kuinka taeyang katsoo minuun autosta ajajan paikalta "tuu nyt vittu nopee!!!"  Hän huutaa. Jähmetyn. En tiedä mitä pitäis tehdä. "Vittu nopee tai joudutaan lähtee ilman sua!!" Gd huutaa. "Ei vittu nyt pitää mennä" taeyang huutaa. "EI VITTU !!!!" Huudan ja lähden juokseen autotiellä auton perässä. Mutta he ajoivat liian kovaa. Pysähdyn ja näen valoja takanani. Käännyn ja näen 3 poliisi autoa. Jarruttamassa taakseni. En tiä pitäisikö juosta, valehdella vai jäädä paikalleen selittämään koko juttu, menin jumiin. Poliisit pysähtyivät ja nousivat autosta aseiden kanssa ja osoittivat niillä minua. "Kädet pään taakse ja käänny ympäri. heti!!!" yksi poliiseista huutaa.

Vittu kun kuulin sen lauseen.

Tiesin

että en tule selviämään tästä enään vain pienellä puhuttelulla.

nonni tämän luvun sitten sponssasi 2h hyppytunti :))❤️
Ja nyt tässä lopussa ensi osan pieni spoileri se on yoonminin traagisin osa😕💗💗😅 mut joo kertokaas miten teiän koulu pv menee/on mennyt 👍🏻

I'm always here for you❤️ yoonminWhere stories live. Discover now