luku 19:

505 42 1
                                    

( tässä aluksi KATTOKAA KUINKA SOFT JIMIN TOSSA ON NIINKU AÄAÄAÄAÄÄAÄAÄAÄAÄ I CANT FUCKING BREATH TOTA HAITA EI VOI KUKAA PELÄTÄ NIINKU 😍😍)

Yoongin näkökulma:

Katson rakastamaani poikaa joka makaa paikallaan sängyssä kauhuissani, onko minusta tulossa hullu...????! Katson Kookieta peloissani ja sitten se tulee, se aivan ihana tunne kurkussani (joo huomatkaa sarkasmi) ja lähden juoksemaan äkkiä vessaa kohden jossa tyhjennän vatsani ruokavaraston.

Istun oksentamisen jälkeen vessanpöntön viereen. Tunnen myös kun märät pelon kyyneleet valuvat alas poskiani. Miks mä itken????? Mä en itke melkein ikinä???!!!! Mi...Mi...??...Mitä......tapahtuu??

Henkitykseni alkaa muuttua hetki hetkeltä tiheämmäksi.

Ei ei ei tää ei voi tapahtuu nyt!!!!

"Hei Yoongi? oot sä siä?"

En tunnista kuka oven takana puhuu.

"...Joo" Sanon selvästi ääni väristen.

Sitten ovi lentää auki.

"Jimin?"

Ulkopuolisen (tai jonkun) näkökulma:

Jimin kävelee lähemmäksi.

"Ei pysy musta kaukana..!!!" Yoongi huutaa ja peruuttaa pelokkaasti taaksepäin.

" hei kato mua. KATO MUA! sä et oo hullu! mä oon aito ja mä oon ainoo varmaa täs koko vitun maailmassa joka on aito! kaikki muut on vaa sellaisia valehtelevia kusipäitä ja sen sää jo tiiätkin... mut mä oon täällä ja mä tuun aina pysymään tässä sua varten!"

"... Mi-mi..tä mulle tapahtuu?" Yoongi sanoo pidelleen kasvojaan käsillään.

"Hei ei enään mitään mä oon tässä. Sä oot aina tarkotan aina ollut mun tukena kun oon ollu iha paskana ja nyt mä en aijjo päästää sua menemään en nyt enkä ikinä!" Jimin huutaa ja kyynel valuu hänen kauniille kasvoilleen. Tämä huuto mutta rauhoittava sellainen sai Yoongin rauhottumaan ja pyyhkimään tuon kyyneleen heti hiallaan pois ja katsomaan poikaa.

"Mä en selviäis ilman sua Jimin, mä...mä.. rakastan sua" Yoongi lopulta toteaa.

Ei meni edes sekuntia kun Jimin on jo asettanut pehmeät huulensa Yoongin huulille.

"Mäki rakastan sua" Jimin sanoo kesken suudelman.

Yoongi katkasee lopulta suudelman mutta jättää otsansa nojaamaan Jiminin omaan ja jopa pieni hymy leviää hänen kasvoilleen.

Anteeksi lyhyestä osasta mutta inspisloppu! Ens osa on sit viimenen ja se tulee vielä tänään ! :( mutta kiitos kun luit ja kerros mp:tä !😘

I'm always here for you❤️ yoonminWhere stories live. Discover now