luku 6:

912 67 2
                                    

Jiminin näkökulma:

"Tule mennään" Yoongi sanoi nousten ylös koulun pihassa olevalta penkiltä   tarttuen minua kädestä. En ehtiny edes avata suutani kun yoongi jo veti minua koulun pihan halki. "Mihin me ollaan menossa" kysyin hiljaa, mutta Yoongi ei vastannut. Pian saavuimme musiikki luokan vieressä olevaan luokkaan. Yoongi avasi oven ja vetäisi minut sisään.

Sisällä luokassa oli 5 poikaa juttelemassa ja nauramassa, mutta heti kun pääsimme sisään heidän katseensa kääntyivät minuun ja Yoongiin. Pojat katsoivat meitä ihmettelevinä. Tiedättekö sellaisen nolon tilanteen mistä tekisi mieli vaan juosta karkuun?Tämä oli yksi niistä tilainteista, sillä pian tajusin että pojat olivat tämän niin kutsutun "BTS:än" jäseniä.

En tiedä mikä minuun tuli mutta käännyin ympäri ja lähdin kävelemään ovea kohti. Pian kuulin kumminkin juoksu ääniä ja sitten yks poika oli minun ja oven välissä. Minun mielestäni hän oli Namjoon eli bändin niin sanottu "johtaja". "Älä mee tuu istuu meiän kaa" Namjoon sanoi. Mietin hetken mut kumminkin nyökkäsin vastaukseksi ja kävelin liitutaulun viereisellä penkille istumaan.

Istuin penkillä hiljaa ja tuijotin seinää ja kelloa vuorotellen odottaen että vapaatuntini loppuisi. Yritin vältellä heidän kaikkien katseita. Pian yksi pojista kai nimeltään Hoseok rikkoi hiljaisuuden. "Milloin meillä on kotitaloutta?" "Turpa kiinni Hoseok" Namjoon tokaisi. "Eks sun nimi ollu Jimin?" Puolestaan Taehyung kysyi. Nyökkäsin vastaukseksi. 

Juuri kun Jungkook oli avaamassa suutaan sanoakseen jotain puhelimeni soi.
Katsoin puhelimeni näyttöä siinä luki "shay👧🏾💗" (Shay on siis uusi henkilö tähän kirjaan!❤️ hän on Jiminin adoptoitu pikku sisko joka on tarinassa 15 vuotias ja asuu Jiminin mummon luona.) voi helvetti mitä se tyttö on nyt tehny, ajattelin itsekseni. Vastasin puhelimeeni kääntäen päätäni sivulle.

(puhelin keskustelu s=shay & j=jimin)

J: moi??
S: moi missä sä oot???
J:no missä luulet että mä oon
S:no mä tarvitsisin vähä apua
J:mitä v*ttua sä oot nyt tehny??!!
S:mä karkasin koulusta ja olin hieman kännissä ja mää ja mun kaveri lähdettiin ajaan autolla ja sit poliisi pysäytti meidät ja oon nyt poliisi asemalla ja tarviin jonkun hakeen mut täältä mut en uskalla soittaa mummia hakemaan! :/
J: mitä helvettiä shay!!! Miksi???
S: selitän sulle myöhemmin mut voitko nyt pliis tulla hakemaan mut täältä :((!!
J: okei mut sä saat selittää kaiken autossa!!!!!

(Puhelun loppu)
"Kuka se oli" Yoongi kysyi. "Ei kukaan mut mun pitää mennä" sanoin nopeasti  ja nousin ylös ja lähdin kävelemään ovelle. "Kuka siä puhelimessa oli?" Yoongi kysyi uudestaan pidätellen minua ovella. "Shay" sanoin. "Kuka on Shay" mielestäni Jungkook kysyi. "Mun sisko" sanoin lopun melkein kuiskaten. "Sisko???!! En tienny et sulla on sisko!" Yoongi sanoi ihmeissään. "Ei se oo mun sisko tai no on se on pitkä tarina mut mun pitää nyt oikeesti mennä!!" sanoin ja yritin avata oven niin nopeesti kuin pystyin mutta Yoongi työnsi oven saman tien kiinni. "Jimin kerro mitä tapahtuu" Yoongi sanoo vähän rauhaisemmin. "Shay on poliisi asemalla ja mun pitää lähtee hakeen se sieltä ja mul on oikeesti kiire niin selitän oikeesti myöhemmin lupaan" sanoin jo vähän turhautuneena ja läimäisin oven auki ja lähdin juoksemaan autolleni.  Käynnistin auton ja lähdin ajamaan pois koulun pihasta.

Olin juuri ajamassa koulun suojatien ohi kun joku juoksi auton eteen saaden minut vetämään hätäjarrut pohjaan.(kuulostaa tyhmältä 😂😂) "Yoongi mitä helvettiä!!!!" Huusin. Yoongi juoksi autoon. "Aja" Yoongi huusi. Lähdin ajamaan ajoin varmaan koko matkan ylinopeutta. "Jimin rauhota vähän ettet pian aja jonkun mummon päälle" Yoongi naurahti, mutta en voinut ottaa hänen lausettaan nyt muutakuin tosissaan. "Jimin rauhoitu ei Shaylla oo varmaa mitää hätää" "ei siitä ookkaan kyse" vastasin. "vaan mistä" Yoongi kysyi odottaen vastausta, mutta minulla ei ollut aikaa antaa sellaista koska ajoin auton täysiä parkkiruutuun ja heitin avaimet yoongille ja lähdin suorastaan juoksemaan sisälle. Kävelin nopeaa tahtia etsien Shayta ja pian löysinkin hänet. En kumminkaan sellaisessa kunnossa missä olisin toivonut hänet löytävän.

kuva shaysta👇🏻

Niinku oikeesti nyt on semmonen hetki että voin sanoo huhhuh🌚

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Niinku oikeesti nyt on semmonen hetki että voin sanoo huhhuh🌚

Minä Siiri Majanen luulin (koska en oo kirjottanu tänne pitkää aikaa) että olin kirjoittanu tämän tarinan englanniks ja sit kirjoitin ihan h*lvetin pitkän luvun (ja kirjoitin sitä viä jotai 2 puol tuntii) enkuks ja sit julkasin sen ja tajuun et voi v*ttu tää tarina on suomeks😑😑 joten toivotaan et second time lucky😁😁❤️ 

ja siis varmaan huomaatte et tää ei mikää kauheen pitkä luku oo koska en ehtiny kopsata sitä koko enkun kielistä lukuu tänne nii tässä on vaa puolet siitä luvusta😬

Ja jos luitte tarinan niin saitte tietää että lisäsin uuden henkilön tähän tarinaan!❤️❤️

ja sit vihdoin LTNC BABES😍💞 ja kuten aina kerron teille nyt syyn miksi olen ollut "poissa"

siis mulla oli koulun lopetukset ja kesän ekat kolme viikkoo leirejä ja sit lähdin viä Ruotsiinkin nii mul oli tosi kiireistä mut siis voin luvata et joskus 17pv eteenpäin teen maratoonin!!!✌🏻 Eli siis viikon aikana tulee 10 lukuu tänne wattpadiin!!! (Huhhuh mitäköhän tästäki tulee😬😬😂)

ja sit tajusin just pari päivää sitten että mun tarina on 113 romanssi kategoriassa!!😍😍😬 niinku KIITOS KIITOS KIITOS❤️❤️❤️❤️❤️ ja sitten jos haluutte nii mun unelma olis että tää tarina sais 200 lukukertaa ja et pääsisin top 100 romanssissa nii jos haluutte ihanat nii jakakaa tätä tarinaa kaikkialla!! Tääl wattpadis, ig ja ihan missä vaan haluutte❤️❤️❤️

ja sit viä et jos haluutte jakaa ig nii merkatkaa mut siihe kuvaan mun ig on @siirialeksandraa (ja menkää myös seuraan😘😁) ja muute jos alatte seuraan mua nii kertokaa mulle dires et luette tätä tarinaa nii alan seuraa teitä😝😝💞

mutta nyt hyvää yötä ja kertokaa mp tästä luvusta😘🤙🏻

I'm always here for you❤️ yoonminWhere stories live. Discover now