luku 15:

675 54 4
                                    

Namjoonin näkökulma:

On kulunut 1kuukausi siitä että Jimin oli joutunut poliisiasemalle. Hän oli jättänyt Yoongin koska oli luullut että ei pääse enää tästä sotkusta pois, mutta olikin vaan saanut 3 merkintää rikosrekisteriin ja kiellon lähteä kaupungista 2kuukauteen. 

Kun Yoongi yhtenä päivänä oli palannut koulusta kotiin, Jiminin tavarat olivat kadonneet, joka tarkoittaa siis sitä että Jimin oli hakenut tavaransa ja lähtenyt.

Yoongi soitti hädissään minulle ja kertoi tapahtuneesta. Kutsuin kaikki koolle ja talolleni ja lähdimme hajaantumaan ympäri Busania etsimään Jiminiä, mutta turhaan.

Yoongi ei voinut päästää ajatusta siitä et Jimin saattaisi olla kadulla kylmänä ja nälkäisenä ja lähellä kuolemaa. Joten hän etsi 2vko henkihieverissä Jiminiä ympäri kaupunkia. Hän raatoi itsensä loppuun vaikka Jimin olikin torjunut hänet koska hän ei halunnut menettää pientänsä. (ITKEN ITEKKI OIKEESTI TÄSSÄ😭😭😭😭😂)

Lopulta kun hän ei ollut löytänyt Jiminiä, Yoongi masentui. Hän ei enää tullut kouluun kanssamme ja lintsasi ja saattoi helposti maata sängyssään 4pv putkeen.

Emme voineet antaa tämän tapahtua kaverillemme joten teimme yhteispäätöksen että Yoongi muuttaisi jollekkin meistä. Yoongi siis muutti Jinille ja on asunut siellä noin 1vkon.

Mutta palataan nyt tähän päivään.

On taas kerran maanantai. Olen meidän squadista se ihminen joka lähtee aina kaikista alkaisin kouluun. Olen jo lähtenyt kun jotkut meidän porukasta vielä nukkuu.

Meiltä koululle on noin 7kilometriä joten matkaa kyllä riittää. Olemme myös päättäneet että kävelemme squadina koululle eli ensin minä kävelen yksin Jinille. Sitten jin minä ja Yoongi kävellään Hoseokille. Hoseokilta Taehungille ja taelta jungkookille.

(Skip koulumatka)

Pääsimme koululle ja menimme luokkaan. Kuulimme kuinka koko luokka puhui Jiministä ja katsoin Yoongia hän näytti siltä että repisi jonku pään irti kohta ja juuri kun hän oli nousemassa ylös ja huutamassa puhujille jotain, otin hänen paidastaan kiinni ja painoin hänet takasin penkille. Yoongi katsoi minua ihmeissään. "Toi ei olis auttanut mitää" kuiskasin ja istuin takasin omalle paikalleni.

Tunti oli juuri alkamassa ja opettaja tuli luokkaan. Odotimme tunnin alkua 5minuuttia ja muutkin oppilaat alkoivat ihmettelemään miksi tunti ei alkanut. "Hei opettaja miks meiän tunti ei oo alkanut??" Kysyin. "Odotetaan yhtä henkilöä" opettaja vastasi. Minä ja Yoongi katsoimme toisiamme. "Ketä?" Kysyin, Mutta opettaja ei ehtinyt vastata kun ovella seisoi jo tuttu henkilö ja järkytys oli suuri.

Yoongin näkökulma:

"Jimin!!!?" huusin pojalle joka oli juuri kävellyt luokkan ovelle (kuvitelkaa ton videon musa ja kohta 0.49) olin shokissa en tiennyt mitä pitäisi tehdä. Katsoin toisia ja pian kaikki me kuusi nousimme ylös ja ryntäsimme halaamaan Jiminiä.

Itkin koska en ollut nähnyt poikaa kuukauteen ja olin luullut en hän oli kuollut. "Missä sä oot ollu mä oon ollu nii huolissani" sanon puoli itkien. Jimin taas kävelee meidän ohi ignooraen kaiken mitä olin sanonut ja istuu takapulpettiin vaikka tietää että me muut istumme edessä. "Nonni nyt ollaan saatu kaikki luokkaan voin alottaa kertomaan asiaani. Eli rehtorin mielestä bts olisi hyvä jos siinä olisi 7jäsentä eikä 6 joten hän päättänyt lisätä Jimin tähän ryhmään!!!" Opettaja sanoo ja taputtaa. "Mitä!!?" Jimin nousee tuoliltaan. "Eks mun mielipidettä pitäis kysyy ensin???" Hän huutaa. "No ei tässä tapauksessa kun muita vaihtoehtoja ryhmän jäseneksi ei ole" opettaja vastaa. Jimin istuu alas ja pyöräyttää silmiään.

(Jiminin vaatteet👇🏻)

Nonni eli joo te ootte tullu kysyy multa et loppuko toi tarina viime lukuun nii jos ette oo viä huomannut niin ei !😄😄 teen tätä tarinaa ainakin lukuun 20 asti ja jos sitten haluutte et jatkan nii katon sitä sitten että jatkanko pidemmälle mutta ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nonni eli joo te ootte tullu kysyy multa et loppuko toi tarina viime lukuun nii jos ette oo viä huomannut niin ei !😄😄 teen tätä tarinaa ainakin lukuun 20 asti ja jos sitten haluutte et jatkan nii katon sitä sitten että jatkanko pidemmälle mutta nyt on ainaki vaan tulos lukuun 20. Ja sitten asia numero toinen! Tää on mun tarina on 12 romanssissa niinku whaaaaaat!!!!😍😍😍🔥 et kiitos kiitos kiitos mun unelma oli päästä alle 30 joukkoon mutta en uskonu et se tapahtuis!😭❤️ ja vielä asia numero kolmas sori jos tää luku loppu vähä huonoon kohtaa 😄😄👍🏻

I'm always here for you❤️ yoonminWhere stories live. Discover now