Capitolul 34 - New job, old problems

106K 3K 299
                                    

  Imi pare sincer rau pentru intarziere, dar am avut o zi foarte nasoala  -__ - ...

   !!! E posibil ca o parte dintre voi sa nu fi citit capitolul 33, pentru ca apare postat inainte de cel bonus...deci, cititi-l mai intai pe acela pentru are mare legatura cu 34 :)

Capitolul 34

"Can't get out won't when
Makin me feign, give it to me
I want it all, know what I mean
Your love is a dose of ecstasy"

                             Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough

Maya P.D.V.

   De indata ce primele versuri din "Pocketful of sunshine" imi lovesc timpanele, imi deschid larg ochii si inlatur cearsaful de pe mine cu o miscare grabita. Sarind in picioare si facand cateva intinderi usoare, buzele mi se curbeaza automat intr-un zambet.

- Christian, e dimineata, spun abtinandu-ma din greu sa nu chicotesc.

   Inca cu fata spre perete, Christian nu da niciun semn ca are de gand sa paraseasca patul prea curand. Maraind si facand efortul de a-si intoarce capul, ochii sai obositi ii tintesc pe ai mei cu intensitate.

- Maya pe care o cunosc eu refuza sa se trezeasca pentru cel putin douazeci de minute inainte ca chiar sa o faca. Cine esti tu si ce ai facut cu iubita mea? buzele sale capata forma unui zambet cand rostesc intrebarea.

- A primit o slujba si nu vrea sa intarzie.

   Christian isi da ochii peste cap si, oftand fara prea multa vlaga, se ridica in sezut, lasandu-si la vedere jumatatea superioara din corpul lucrat si gol. Instantaneu, culoarea mi se aduna in obraji si imi intorc subtil capul, ferindu-mi privirea de tentatie. Jur ca nu conteaza de cate ori il vad dezbracat, pentru ca oricum reactionez la fel.

    Hotarandu-ma sa evit acel ceva care mi-ar putea distrage atentia in aceasta dimineata, imi fac de lucru cu a-mi descalci parul in fata oglinzii, trecandu-mi absenta degetele prin el. Zgomotul cauzat de foirea asternuturilor, precum si al pasilor sai pe parchet imi atrag atentia, dar cu toate astea, nu imi intorc privirea de la oglinda mare de pe perete. O clipa mai tarziu, bratele sale imi inconjoara mijlocul intr-o imbratisare blanda si buzele sale traseaza o linie fierbinte de-a lungul gatului meu expus. Un zambet larg si vinovat imi captureaza buzele in timp ce imi intorc capul pentru a-i oferi mai mult acces. Odata ce mi-a umplut intreaga piele a gatului si umerilor de saruturi tandre, buzele sale le gasesc pe ale mele cu un val de dorinta antrenanta.

- Buna dimineata, sopteste lipindu-ne fruntile si zambind jucaus.

- Chiar este, raspunsul meu abia rasuna slab din cauza respiratiei mele accelerate.

    Chicotind, Christian imi da drumul si se indreapta din nou spre pat pentru a-si recupera telefonul. Aruncand inca o privire pe fuga la oglinda, ma decid ca ar fi mai bine sa ma grabesc cu dusul, asta daca inca mai vreau sa ajung mai devreme.

- Esti sigura ca vrei sa faci asta?

   Intrebarea sa reuseste sa ma opreasca in loc, chiar inainte sa fac primul pas pe gresia stralucitoare a baii. Mi-a pus aceeasi intrebarea de-a lungul celor cinci zile de cand am fost informata de slujba. Cu doua zile in urma am fost chiar si am facut un tur al clinicii impreuna cu noul meu sef, Tomas Dendel, care s-a dovedit a fi o persoana incredibil de cumsecade si prietenoasa. Clinica a reusit chiar sa ma surprinda mai mult decat as fi crezut, asa ca entuziasmul de a lucra acolo mi s-a dublat, si la fel si incapatanarea de a nu ceda rugamintilor lui Christian de a refuza. Folosind scuza ca asa vom avea si mai putin timp pentru a fi impreuna, precum si facand fete posomorate de fiecare data cand deschideam subiectul, a incercat sa ma convinga ca macar sa mai aman decizia pentru un timp -care el spera sa se transforme in pentru totdeauna-, dar asta pentru mine e un mare nu. Cum i-am mai repetat de nenumarate ori, urasc ideea de a fi intretinuta si de a sta toata ziua degeaba si, mai ales, imi ador profesia, si imi doresc sa o practic.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum