Capitolul 16 - Familia Cross - partea I

120K 4K 331
                                    

  

Capitolul 16

    "In her eyes
     There's love and fire
     In my heart
    She's burning through"

                                                     Ne-Yo - Beautiful Monster

Maya P.D.V.

- La o petrecere, raspunde, ranjind intr-un mod care imi trezeste furnicaturi in crestetul capului.

- Si eu care credeam ca mergem in Antarctica sa ne imprietenim cu pinguinii, zic, dandu-mi ochii peste cap. Vorbesc serios, Christian. Unde mergem?

        Recunosc ca zambetul lui sarmant imi cam amesteca ideile in minte si ma face sa ma indoiesc rezistenta mea, insa nu pot sa ii dau voie sa ia din nou decizii fara sa ma intrebe. Toata lumea imi spune ca e o petrecere, dar nimeni nu s-a gandit macar pentru o secunda ca nu sunt un mare fan al petrecerilor! Bine, m-am lasat aranjata la patru ace din cap pana in picioare, dar cand vine vorba de destinatie, pun piciorul in prag.

- Relaxeaza-te. Mergem la o petrecere unde te voi prezenta unor persoane si apoi putem pleca.

         Ma impinge usor spre usa dar nu ma clintesc din loc. Un zambet imi incolteste pe buze cand ii simt vibratia unui marait cand spatele meu face contact cu pieptul sau.

- Nu fac un pas pe usa aia daca nu imi spui exact unde mergem si de ce.

        Tonul meu este plin de incredere si ferm, dar modul in care ma priveste acum este putin spus descurajator. Pare gata sa ma care afara de aici cu forta. Si, din experienta, stiu ca e si in stare...

- Te rog, pisicuta, vom intarzia. Iti explic cand ajungem? incearca sa ajunga la un compromis, deja apasand clanta si lipsindu-ma de dreptul de a alege.

        Il masor din priviri cu suspiciune si dupa cateva momente in care mi-am cantarit cu grija optiunile, pasesc spre usa invinsa. Fie, lasa-l pe el sa castige runda asta...

                                                        ***

"Asta nu poate fi de bine..."

        Sunt un adevarat intrus aici. Locul asta e cu mult peste nivelul meu de "extravagant". Doamne, cred ca si barmanul castiga mai mult decat mine pentru simplul fapt ca lucreaza pentru astfel de oameni!

        De cand am intrat in hotelul in care se tine petrecerea, am ramas aproape de Christian, si nu pentru ca asa mi-a ordonat el, pentru ca oricum nu urmez ordine, ci pentru ca daca ma pierd pe aici nu as avea cui sa cer indicatii sau sa am cea mai mica sansa sa ma orientez. Cred ca stiu jumatate din acesti oameni de la televizor si din presa. Politicieni, actori, tot felul de persoane faimoase pentru cine stie ce, sunt adunati aici. Si pe langa toti acestia sunt si eu, nuca in perete.

        Bauturile fine, spumoase care umplu paharele de sticla, precum si toate felurile de mancare de care nici nu am mai auzit pana acum care sunt aduse in incapere de chelneri imbracati la patru ace, nu fac altceva decat sa imi demonstreze cat de mult nu am ce cauta aici. In momentul de fata, as da orice pentru o felie de pizza vegetariana si o ciocolata calda in timp ce urmaresc un film bun intinsa pe canapea. Nici aura plina de stralucire a faimei nu ma atrage si nici sansa de a face parte din ea. Locul meu nu e aici.

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum