Capitolul 58 - Drowned in feelings

59.2K 2.7K 491
                                    

Capitolul 58

"I count the ways I let you down
On my fingers and toes but I'm running out
Clever words can't help me now
I grip you tight but you're slipping out

And I remember your eyes were so bright
When I first met you, so in love that night
And now I'm kissing your tears goodnight
And I can't take it, you're even perfect when you cry"

                                   Maroon 5 -Beautiful Goodbye

Maya P.D.V.

- Bautura dumnevoastra, domnisoara?

        Imi indepartez ochelarii de soare de la ochi doar pret de o secunda si ii zambesc cu pura recunostinta chelnerului. Nu doar ca sucul ala de fructe arata de-a dreptul apetisant, dar e mai mult decat bine venit pe caldura asta.

- Multumesc, soptesc si imi intind entuziasta mana spre paharul de pe tava.

        Pufnesc silentios dupa cateva inghitituri din lichidul aromat si rece si asez bautura pe masuta de plaja. Imi rearanjez ochelarii de soare si imi lipesc din nou spatele de suprafata sezlongului. Adormita adanc pe locul din dreapta mea, Cassey pare sa fi uitat de intervalul ideal de bronzat in timp ce capul ii este sustinut de o perna improvizata dintr-un prosop si spatele ii este lasat gol in lumina soarelui.

        Ca sa fiu complet sincera, nu as fi crezut va voi aprecia atat de mult o zi la piscina, dar la ce conditii ofera hotelul asta, sunt mai mult decat recunoscatoare ca Cassey a sugerat sa ne relaxam azi. Cu adevarat, o idee buna. Dupa ce ne-am preocupat primele doua zile cu vizitatul Los Angeles-ului in lung si in lat, niciuna dintre prietenele mele nu a mai avut energie pentru inca o zi de aventuri.

         Si, desi a trebuit sa imi musc buzele in fata dorintei mele de a mai vizita niste studiouri faimoase azi, acum nu mai sunt atat de dezamagita. Si totusi, dintr-un plan de trei am ramas doar doua, pentru ca Selena s-a decis sa ne lase balta si sa plece prin oras de una singura, dis-de-dimineata. Tot ce am primit de la ea a fost un mesaj suspicios in care ne anunta ca isi va petrece ziua vizitand cateva atractii turistice de una singura. Bizar? Cu siguranta, insa mi-a fost prea greu sa ii acord acestui mic eveniment atentie in timp ce Cassey m-a tarat la pisicina de indata ce soarele a urcat pe cer.

        Ma trezesc umezindu-mi buzele cu o miscare involuntara si incruntandu-ma din cauza picaturilor de perspiratie ce mi se preling de-a lungul gatului si pieptului. Iubesc soarele si, in mod sigur iubesc si sa petrec timp afara cand e insorit, dar chiar nu as vrea sa ma aleg cu mai mult decat un bronz de la atata intensitate arzatoare. Mai ales luand in considerare cat de putin din suprafata corpului meu acopera costumul asta de baie.

        Un geamat chinuit rasuna din dreapta mea si nu imi retin chicotitul cauzat de rasucirea lenesa a lui Cassey. Cu trupul ei zvelt si deja colorat intr-o nuanta calda, iti este greu sa nu o confunzi cu una dintre acele modele de costume de baie din reviste. Ridicandu-se in sezut maraind, Cassey isi inlatura ochelarii de soare cu o miscare rapida si se ridica in picioare.

- Eu intru in apa. Simt ca ma voi praji daca mai stau mult nemiscata, se plange, facand pasi lati si alerti spre pisicina ce promite o racoare irezistibila.

        Incuviintez usor in semn ca am auzit-o si imi intind bratele deasupra capului cu un geamat scurt. Nici nu ma mira ca ea a adormit... nici eu nu sunt departe de a atipi pe unul dintre sezlongurile astea ultra-confortabile. Mai ales dupa cat de putin am reusit sa dorm in ultimele zile. Nici nu a fost nevoie sa il vad din nou ca sa imi bantuie mintea nonstop...nu, a fost nevoie doar de acel moment blestemat care mi-a distrus orice sansa la un somn linistit. "Pisicuta". Cum poti sa spui ceva de genul si dupa sa te faci nevazut pentru doua zile intregi, fara niciun indiciu care sa imi clarifice catusi de putin ce a insemnat momentul ala?

The One-Night StandUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum