6

366 60 14
                                    


Keyifli okumalar
💖

Bir sır gibi saklanan ve açığa çıkmayı bekleyen garip olaylar.

Yoongi içinde bulunduğu korkunç durumdan kurtulmaya çalışıyordu. Kim olduğunu bile bilmeden, hastanede yaşanılan olayları çözmeye çabalıyordu.

Fakat her seferinde dönüp dolaşıp başa dönüyordu. Her şeyin mantıklı bir açıklaması olduğunu biliyordu ama bu durumun mantıklı bir açıklaması yok gibiydi. Yada en azından o bulamamıştı.

Bir şeyler saklanıyordu ve bu konunun arkasında Doktor Bang Si hyuk'un olduğu ortadaydı.

"Bu lanet hastahanede neler oluyor? Önce Hoseok şimdi Seok Jin. ikiside kayıp."

Yoongi dinlenme odasında sinirle etrafı turlarken kendini tutamayarak bağırmıştı. Onun yüksek çıkan sesinden korkan Taehyung ürkerek elinde ki ayısına sarıldı.

"Sakin ol."

Jungkook gözleriyle Taehyung'u işaret ettiğinde Yoongi sıkıntılı bir nefes verdi. Taehyung'u hala çözememişti. Gerçi burası zaten akıl hastanesiydi. Kimse normal değildi.

"Kötü şeyler oluyor ve bize de bulaşabilir. Bu olayın aslını öğrenmemiz gerek."

Koltukta oturmuş üç beden hep birlikte şaşkınlıkla Yoongi'yi izliyordu. Hiçbiri olay çıksın istemiyordu.

"Bence hiçbir şey
yapmayalım."

Yoongi sarı uzun kollu badisini ellerine kadar çekip tekli koltuğa oturdu. "Eğer bana inanırsanız ve güvenirseniz her şey iyi olur. Sadece arkamda durmanız gerek."

Yoongi karşısında oturan adamları beklentiyle inceledi. Ama kimseden ses gelmiyordu. Bu onu mutlu etmemişti çünkü eğer onlardan yardım alırsa bir şeyler öğrenebilirdi.

"Bak Yoongi. Burada herkes belirli kurallar içerisinde yaşıyor. Sessiz olup onlara uyman gerek."

Jimin'in konuşması üzerine Yoongi alayla gülmüştü. Eğer sessizce oturursa sonunda hoş olmayan şeyler olacaktı ve ne yazık ki bunu bir türlü anlamıyorlardı.

"Ne kadar tekrar etmem gerek. Garip şeyler oluyor. Bize de bulaşacak. Buna karşı koymamız gerek."

Pes etmeyerek onlara baskı yapmaya devam etti. Hoseok ve Seok Jin'e ne olduğunu çok merak ediyordu. Ayrıca onlar gibi kaybolmakta istemiyordu. iki hasta koybolmuştu ve bu kimsenin umurunda değildi. Doktorun bile.

"Bence sen..."

"Yoongi haklı."

Jimin'in lafı Jungkook'un araya girmesiyle kesildi. Yoongi heyecanla yerinde doğrulup ona baktı. Bu arada Jimin şaşkın Taehyung ise olanlardan habersiz bir bebek gibiydi.

"Garip şeylerin olduğu kesin. Hoseok iyi biriydi ve ona ne olduğunu merak ediyorum. Aynı şekilde Seok Jin'e de."

Yoongi rahatlamış bir tavırla oturduğu koltuktan kalktı. Buraya geldiğinden beri Jungkook'un diğerlerinden farklı olduğunu düşünmüştü zaten. Jeon Jungkook deli gibi değildi tam tersi o farklıydı.

"Jungkook..."

"Kes sesini Jimin."

Jimin'in Jungkook'u durdurmaya çalışan bir hali vardı ama Jungkook ona sert çıkışarak susturdu.

"Yoongi'nin arkasındayım ve neler olduğunu öğreneceğiz. Siz yoksanız bizim için sorun değil."

Yoongi uzun zaman sonra ilk defa gülümsediğini fark etti. Birinin ona hak vermesi, desteklemesi harika hissettiriyordu. Bunu kesinlikle sevmişti.

 𝑨𝒌ı𝒍 𝑯𝒂𝒔𝒕𝒂𝒏𝒆𝒔𝒊 |𝒀𝒐𝒐𝒏𝒈𝒊✔Where stories live. Discover now