18.-Pomsta byla sladká

896 85 186
                                    

Blonďatá dívka s modrýma očima seděla na své posteli a prohlížela tomu, jak její kamarádky Jenny, Hope a Evelyn hrají Řachavého Petra. Poslední spolubydlící, Amanda Gravesová někde byla s její nejlepší kamarádkou, Vicky Weasleyovou.

,,Pojď s námi hrát, Char," pobídla blondýnku černovlasá Jenny s úsměvem a Charlotte se rozhodla, že tím nemůže nic ztratit. Navíc stejně nevěděla, co jiného by mohla dělat.

,,O čem se budeme bavit?" nadhodila zpruzele havranohláska Lyne, ale než nějaká z ostatních stačila zareagovat, Eve se zase rozzářil obličej. ,,Co ty a Lorcan?"

Hope jen lažérně mávla rukou a trochu se otřásla. ,,To ani nestojí za řeč," ovšem tahle věta Eve a i ostatní dívky nadchlo ještě více. Když si hnědovláska Hope všimla nadšených výrazu svých kamarádek, ještě více se zděsila. ,,Ne, fakt se nic neděje, holky."

,,Vždyť všechny víme, jak na tebe kouká," škádlila jí Charlotte, i když to byla pravda.

Hope si bolestně povzdechla. ,,Hele, já a Lorcan, to nejde. Už jenom kvůli tomu, že můj starší bratr je jeho nejlepší kamarád."

,,Šlapeš si po štěstí," prohlásila Jenny McLaggenová a zarputile na ni hleděla. ,,Co by za Lorcana některé daly."

,,Já mám sice Lora ráda, ale

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Já mám sice Lora ráda, ale.. prostě zničit kvůli vztahu jeho přátelství s Teddym," váhavě krčila ramena. ,,Prostě to nevyjde."

,,To je škoda," soucítila s ní Lyne a Hope se najednou na tváři objevil široký úsměv.

,,Ty bys teď ale mohla sbalit Teddyho!" vypískla nadšeně hnědovláska a Evelyn ztuhla.

,,Tak počkat," vyhrkla Jenny. ,,Odkdy ty a Teddy-"

,,Já nic nemám s Teddym!" vykřikla dívka s havraními vlasy. ,,Bohužel."

Charlotte si vzpomněla, jak se jí dneska ve vlaku Teddy Lupin chlubil, že chodí s Vicky. Evelyn sice byla hezká a zábavná, ale Victoire byla mnohem více energická a živá.

,,A co vůbec vy dvě?" obrátila se Hope na Jenny a Charlotte. ,,Kdo se vám líbí?"

,,Nikdo," odpověděly rychle nastejno a Evelyn si spiklenecky založila ruce na prsou.

,,Tomu nevěřím," zavrtěla hlavou Lyne a Jenny nervózně zaklapala nohou.

,,Fajn, tak já to řeknu," prolomila ticho černovláska a Charlotte znervóněla, protože jestli to Jenny řekne, ona bude poslední. ,,Je to Adams."

,,Jako Toby?" vyhrkla Hope, která společně s blondýnkou věděly nejlépe, o kom mluví. Tmavovláska se sklopenou hlavou přikývla, když si vzpomněla na hnědovlasého mladíka.

,,Ano, líbí se mi Tajemník," pípla trochu zahambeně a vyslovila Tobyho přezdívku.

,,A kdo z Pobertů se líbí tobě, Char?" Lyne se otočila na poslední dívku z partičky.

Some faulting girl III. ✔️Where stories live. Discover now