16.-Nebelvír proti Zmijozelu, Mrzimor proti Havraspáru

1K 92 38
                                    

/1.9.2014/

Vlak zapískal a vydal se po rozpálených kolejích od praživého slunce směrem do Prasinek. Na hodinách odbyl vlak desátou hodinu dopoledne a všechny studenty čekala dlouhá cesta do školy.

Na Nástupišti devět a tři čtvrtě postávali rodiče a naposledy mávali svým milovaným dětem ještě před tím než stačila nimi na čtyři měsíce rozloučí. Zde nemohli chybět ani Scarlett a Sirius Blackovi, Fred s Belle Weasleyovi, Leone a Remus Quentinovi, Jack a Chloe Stewartovi a další.

,,Tak co, Weasleyová?! Jsi připravena na poslední ročník?!" pokřikoval na zrzavou Ellu Weasleyovou, drzý a černovlasý kluk Hale Walker.

,,Odprejskni, Walkere," zavrčela na něj nenávistně při vzpomínce na minulý rok.

,,Co takhle smutně, Ellinko? Copak si nechceš zopakovat minulý rok?" pokračoval v provokování. Ella zrychlila krok a snažila se najít kupé, kde by našla svojí nejlepší kamarádku, Violett. Jenže Hale ji dobíhal, a neustále na ni něco pokřikoval.

,,Dej mi pokoj!" zaječela na něj hystericky, ale ani to ho neuzemnilo. Očividně ho bavilo ji štvát.

,,A chceš dvojlůžko? Nebo se spolu vyspíme na jedné posteli?" uchechtával se dál černovlasý idiot a rudovláska ho začínala mít po krk

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

,,A chceš dvojlůžko? Nebo se spolu vyspíme na jedné posteli?" uchechtával se dál černovlasý idiot a rudovláska ho začínala mít po krk.

,,Seš jako plíseň, Walkere! Člověk jí vyprovodí dveřmi a ona přileze oknem!" setřela ho a konečně zahlédla kupé, kde posedávala její kamarádka Violett Stewartová.

,,Náhodou, já jsem mnohem hezčí než plíseň," pohodil hlavou a Ella převrátila očima.

,,Zase jsi otravnější než plíseň," odsekla kousavě, ale tuto poznámku Hale ignoroval.

,,Doufám, že přijdeš na dnešní mezikolejní pařbu," pověděl jí. ,,Budou tam pouze sedmé ročníky a neboj se, bude tam hodně alkoholu. Zase budeš moct udělat nějakou tu chybu..."

Tu poslední větu už Ella neslyšela, protože utekla do bezpečného území, tam kde byla Violett. Když Hale zjistil, že mu Ella pláchla, pocítil trochu zklamání, protože mu každá holka padla do náruče.

,,Hej!" rozpažil uraženě a okolo zrovna procházel kluk s kaštanovými vlasy.

,,Imbecil," odfrkl si pro sebe Benjamin, který celý jejich rozhovor slyšel.

Hale, který si Zmijozelského studenta všiml a navíc slyšel jeho narážku, ho chytl za ruku a zakroutil s ní. ,,Chceš něco dodat, ty Zmijozelskej slizoune?"

 ,,Chceš něco dodat, ty Zmijozelskej slizoune?"

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.
Some faulting girl III. ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat