20.bölüm - FİNAL Part 1

313 41 16
                                    

Heeeyoooo okunma 1,5 k olmuş!!!
Yeeeeeeeeeey! Ve güzel bir final ile karşınızdayım! Hepinize bu güzel desteği için teşekkür ederim! Diğer zombi kitaplarında okumadığım veya  filmlerde görmediğim bir final yazacağım!

Büyük ihtimalle bugün iki Ejderin hikayesine de final gelecek.
Ama taslak olarak yazdığım 27 kitabın arasında bir fairy tail kitabı daha var iki Ejderin hikayesi final verdiğinde diğerinin ilk bölüm olan karakter  tanıtımı gelir. Evet gerçekten de 27 adet kitap taslağın var, ve hepsinin kendisine ait konusu...

Karakter Analizlerini yapmamın sebebi animeyi izlememiş veya bitirmemiş kişilere de hitap etmek.

Her neyse! Hadi bölüme geçelim!

- Lucy'den -

     Yanımda ki natsu'ya "natsu ben iyiyim! Gerçekten" derken öksürmem ile natsu "iyi değilsin luce!" Dedi ve alnımdaki bezi yeniden yıkayıp az birşey sıkarak yeniden alnıma koydu, birkaç gündür acı çekiyorum, o zombi beni ısırdığında Levy pansuman yapmıştı ama hala çok acıyordu, odaya giren erza ile bakışlarım ona döndü erza bana "Lucy, juvia'nın bir planı var, sizi kaçırdıklarında bu zombrex'i bulan adamın orada olduğunu söylemiştiniz, o adam tek çaren olabilir eğer bir antidot bulursa iyileşebilirsin juvia, gray, Gajeel ve Levy aşağıda seni bekliyor onlar ile onun yanına gideceğiz natsu, gerard ve bende geleceğiz, tabii mira ve laxus'ta çocuklar ve Makarov-san hala burada olduğu için evde onlar duracak hadi o adamı bulmaya gidelim, böylece iyileşebilirsin" dediğimde zorla olsada doğruldum, kıyafetlerim zaten üzerindeydi natsu'nun da yardımıyla ayakkabılarımı giydim ve alt kata indik, herkes hazırlanmış bizi bekliyordu, onlara gülümsedim ve yanlarına gittim Levy "biliyor musun lu-chan tam idolümsün!" dediğinde bir daha gülümsedim ve "neden levy-Chan" dedim bana "her zaman mira gibi gülümseyebiliyorsun! Be gülümsemen çok güzel" dedi biraz daha gülümsedim ve "gülümsememi sağlayan sizlersiniz!" dedim...

    Zombi barikatın önündeydik, kenardan bir yol bulduğumuzda içeri girdik, biraz zorlasa da yürüyordum, içeri girdiğimizde gözlerim olabildiğince açıldı, kimse yok! Olamaz! Nasıl gittiler?!

    Levy koşarak yanımıza geldiğinde bana " lu-chan! Bir laboratuvar buldum, malzemeler içinde ama kimse yok belki ben birşeyler yapabilirim" dediğinde "teşekkürler Levy! Harikasın" dedim ve labaratuvara gittik.

    İçerisi oldukça labaratuvara benziyordu, ben sedyenin üzerinde belim açık yatarken natsu ve benim kan grubumuz aynı olduğu için natsu kan veriyordu, levy'nin planı oldukça garipti ilk olarak vücuttaki kanı tamamen yenileyecekti, natsu gibi laxus'un da kan grubu benimkiyle aynıydı, Levy benim kolumdaki damara birşey enjekte ettiğinde yavaş yavaş uykum geliyordu, daha fazla direnmedim ve gözlerimi kapattım...

- Levy'den -

    Kan vakumunu lucy'nin açtığım beline yerleştirirken kansızlıktan ölmemesi için dua ediyordum, natsu ve laxus'tan iki günde topladığımız kan normal bir insana kolaylıkla yetebilirdi, Lucy'yi iki gündür bayıltıyorduk, ve onun bu halini gören natsu daha da kötüleşiyordu, bir tek o değil hepimiz kötüleşiyorduk, yani sonuçta o lucy'ydi benim lu-chan'ım grubumuzun herşeyi! O olmazsa ne yaparız?! Kan almam bitince lucy'nin ten rengi olabilirmişcesine daha da beyazlamıştı, kansızlıktan ölmemesi için hızla A+ kanı lucy'ye aktardım, lütfen ölme! Lütfen ölme! Lucy'yi ve labaratuvardaki eşyaları bir hastaneye getirmiştik, ben kalp masajı yaparken bir yandan da hava maskesindeki oksijeni kontrol ediyordum, nasıl hâlâ nabız düşük olabilir?! Kan grubu aynı! İşe yaraması lazım! Ve bana da yardım lazım "BURAYA GELİN!" diye bağırdığımda hepsi içeri dolmuştu natsu "ölmedi değil mi?! O ölmedi değil mi?" dediğinde "eh uğraşıyorum işte ama yardımınız lazım, nabız çok düşük, mira oksijen miktarını ayarla, juvia lucy'nin belindeki aletleri çıkar! Ve dik kan kaybı olamamalı Erza makineleri kontrol et!".

    Onlara ne yapmaları gerektiğini söylerken bende kalp masajına devam ediyordum, bir anda nabız ölçen makinadan gelen tek düze ses ile o tarafa döndüm, lanet Olsun! Nabzı atmıyor!!!!

Fairy Tail - Apocalyptic Team:  Zombie ApocalypseHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin