6.bölüm : Jerza

504 56 33
                                    

Not: normalde bir okur arkadaşımın isteği üzerine nalu bölümü gelecekti ama yayınlamadığım bir kitap, daha yazıyorum yine fairy tail ile ilgili ilk bölümünü yayınlamama  rağmen 1522 kelime o yüzden bölüm gecikti bu bölümden sonra nalu bölümü gelecek... 

- erza'dan -

    Gerard'la sokakta yürüyorduk yoku gerard bildiği için ben onu takip ediyordum, ama aklım hala diğerlerindeydi gerard sağa dönünce bende sağa döndüm bir mağazaya girdik yanımızdaki çantalara ben kız kıyafetlerini gerard ise erkek kıyafetlerini koyuyordu.

    Şortlar, kısa kollular, uzun kollular, hırkalar, deri ceketler, bot ve ayakkabılar, ve daha bir çoğunu aldım ve Kasaya gittim paraları aldıktan sonra gerard'a baktım elinde iki tane tişört vardı çantayı yere koymuş tişörtlere bakıyordu ona "ne yapıyorsun?!" dediğimde "hangisini alacağıma karar veremedim" dedi "ikisini de al? Sonuçta bunlar için para ödemeyeceğiz!" dediğimde gerard "cidden ya benim kafa gitti" dediğinde gülerek sağa sola baktım saatler dikkatimi çekti saate ihtiyacımız vardı üzerinde cam olan olan çekmeceyi açtım ve 10 tane saat, alarak geri kapattım arkamı döndüğümde gerard yoktu, nereye gitti bu! Ben onu ararken Dışarıdaki mavi kafayı gördüm.

   O tarafa doğru gittiğimde ibir motora baktaktığını gördüm motor güzeldi hız motoruydu ve şansımıza anahtarı üzerindeydi "kullanmayı biliyor musun?!" dediğimde kafasını salladı ve "atla, başka bir mağazaya gidelim" dediğinde kafamı salladım ve motorun arkasına bindim biz hızla giderken etraf fazlasıyla boştu.

   Başka bir mağazaya girdik ve kıyafetleri toplamaya başladık, girdiğimiz mağaza ünlü bir mağazaydı 'ikon rivals' deri ceketleri gerçekten çok güzeldir tabi diğer Kıyafetleride, bir sürü deri ceket ve şort ve kıyafet aldıktan sonra motor ile eve döndük en son biz gelmiştik herkesi sapasağlam görmek beni rahatlamıştı mira beni görünce kalktı ve yanıma geldi "birşey oldu sandım! Neden bu kadar geciktiniz?!" dediğinde gülümseyerek "üzgünüm gitmek uzun sürdü, şimdi kim neler getirdi bir bakalım" dediğimde hepsi gülümsedi önlerine geçtim.

    "ilk grup mira ve laxus neler buldunuz?" dediğimde mira "bir sürü ilaç gerçekten bir sürü birde mikroskop bulduk boş bir zombrex hap 💊 ve  sıvı zombrex levy-Chan inceler misin?" dediğinde levy "tabi mira-chan" dedi laxus "birde araba siz? " dedi bu çocuğun arabalar konusunda şansı var gerard "bir sürü kız ve erkek kıyafeti bedenlerinize uygun olarak almaya çalıştık marka marka kıyafetler ve  çantalar"

    (çaktırmayın yazar şimdi ekledi birde birkaç mağaza daha dolaştıklarını düşünün)

    Bende "ikinci grup Gajeel ve levy siz?" dediğimde levy "iki ay kadar yetecek su bulduk ve biz bir adet orta boy jeneratör aldık" bu harikaydı levy "birde yaptığım deney sonucu zombilerin göremediklerini keşfettim" dediğinde gülerek "teşekkürler levy, şimdi üçüncü grup natsu ve lucy?" dediğimde lucy "en az bir ay yetecek yiyeceğimiz var en çok da konserve almaya çalıştım çikolata gibi kısa sürede bozulmayacak şeyler de aldık ve bizde bir adet orta boy jeneratör bulduk" dediğinde gülümsedim bayağı bir süre yetecek su, yiyecek ve elektrik vardı "dördüncü grup gray ve juvia siz neler buldunuz?" dediğimde juvia "bir sürü tabanca taramalı ve birkaç tane sniper tüfeği ile bol bol cephane telsiz de bulduk hemde 12 tane" dediğinde "siz varya mükemmelsiniz ya" dedim.

     Biz kızlar eşyaları, yerleştirirken erkekler paraları topluyordu natsu "erza burada 100,000 yen var" dediğinde teşekkür edip eşyaları yerleştirmeye devam ettik...

'5 gün sonra'

 
 

    Yiyecek veya su sıkıntımız yoktu ama bir yerlere gidip gelirken zorlanıyorduk sırayla 1 takım evlere gidiyordu oradaki alınabilir eşyaları alıp geri dönüyorlardı, ama şu ağaç eve girip çıkma kolay olmuyordu. Belkide yeni bir yere gitme vakti gelmişti, bizimkilere "hey! Birşey söyleyeceğim, bildiğimiz gibi ağaç eve çıkıp inmek kolay olmuyor, ben diyorum ki şöyle korunaklı ve düzgün bir ev bulalım hem daha güvenli olur ne dersiniz?" dediğimde hepsi bana katılmıştı ama bir sorun vardı yaşadığımız bölgede genel olarak apartmanlar vardı yani aradığımız gibi bir yer bulamazdık, yani yine keşfe çıkmamız gerekiyordu...

   Ev aramaya giden ilk grup gray ve juvia'ydı onlar gelene kadar Gajeel Ve Levy karton kutu bulmaya gitmişti.

  Bir süre sonra Gajeel ve levy ellerinde bir sürü katlanmış karton kutu ile geri gelmişlerdi, biz onları açarken levy mira ve laxus'un getirdiği sıvı  zombrex i inceliyordu levy okuduğu bölüm sayesinde tıp biliyordu doktordu levy insanları iyileştirmeyi seviyordu juvia'nın mesleği onunkinden biraz farklıydı juvia adli tıp uzmanıydı levy'nin aksine ölüleri daha çok seviyordu, en azından hareket etmeyenleri.

     Lucy ve mira beraber dans ve şarkı üzerine gitsede magazin dergilerinde resimleri vardı, ben ise dövüşçüydüm kickbox yapıyordum tabi hepimizin boş olduğu günlerde internet kafeye gidip lol cs dota falan oynuyorduk.

    Levy, lucy, mira ve ben dövüş üzerine daha etkiliydik tabi silahta kullanabiliyoruz ama dövüş daha basit oluyordu levy onu çocuk sanıp sataşmalarından bıktığı için dövüş öğrenmişti, mira ve lucy onlara asılanlardan kurtulmak için, bense dövüşmeyi sevdiğim için, birden kapı açıldı ve içeri juvia ile gray girdi juvia '' üzgünüm erza ama istediğimiz gibi hiç ev yok" dediğinde gülümseyerek "önemli değil juvia yarın başka bir takım gider, neyse şimdi uyuyalım, yarın yeniden bakarız" dedim herkes uyku tutumuna girmişti...

     Bende çok geçmeden uykuya daldım...

Fairy Tail - Apocalyptic Team:  Zombie ApocalypseHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin