13.bölüm : Yandaşlar Part 2

391 48 38
                                    

Bu bölümde yine benim yanımda olan Zaqor371 e ithaf edilmiştir, teşekkürler 😊 😊 😊
Ve ufak bir bilgilendirme bu zombi barikatını 'the Walking Dead 1.sezonun oyunda almış olabilirim 🙆

- Lucy'den -

    Gözlerimi açtığımda tamamen farklı bir yerdeydim ve başım ağrıyordu, gözlerim karanlığa alıştığında etrafı incelemeye başladım karşımda juvia vardı! Elleri ve ayakları zincirlerle bağlanmıştı.

    Birkaç denemeden sonra benimde zincirlerle bağlandığımı anladım koridordan sesler gelmeye başlayınca kafamı serbest bıraktım ve gözlerimi kapattım, bir adam içeriye girdi silahla ikimizi de dürttü ikimizden de ses gelmeyince telsize "kartal, ses yok ikiside hala baygın! Üreticiye söyle iki kız bulduk!" Dedi ve bulunduğumuz yerden çıktı.

    Kapı sesinden sonra Jubi'ye seslendim "psst Jubi! Jubi!" dediğimde juvia yavaşça kafasını kaldırdı beni görünce sessizce "Lucy! Neden burdayız?!" Dedi bende "bilmiyorum Jubi ama iyi bir amaçları yok! Bekle bir, saçımda bir tek toka vardı onu bir deneyeceğim" dedim ve elimi saçımda gezdirdim elime çarpan ufak metali aldığımda gülümsedim tek yı saçımdan çıkarıp kilide soktum ve çevirmeye başladım gelen 'klik' benzeri sesle gülümsedim (tımarhane'den alıştım tel tokayla kilit açmaya 😂😂)

    Diğer eliminde kilidini açtıktan sonra ayaklarıma yöneldim neyseki hâlâ kimse yoktu ayaklarımı da zorda olsa kelepçelerden kurtardığımda Jubi'nin yanına gittim.

    Kilitleri açmak zorda olsa başarmıştık şimdi sıra hücrenin kapısını açmakta ama sorun vardı tel tokam iyice bükülmüştü juvia "Lucy! Bende bir tane var! Kullanabilirsin!" dediğinde "sağol Jubi" dedim ve elindeki tel tokayı aldım ve hücrenin kilidine geçirdim birkaç denemeden sonra o da açılmıştı juvia "hey! Hiç çilingir olmayı düşündün mü?!" dediğinde gülerek "şu durumda mı? Aklımdan geçmedi değil!" dedim, o sırada koridorda bir kapı sesi dolaşınca ikimizde parmaklıkların yanındaki bir metrelik betonun arkasına saklandık.

    Adam kapıyı açınca bizi göremediğide telsizi eline aldı tam konuşacakken eline attığım tekme sonucu telsizi tutamadı ve telsiz havaya uçtu adam onu alacakken juvia'nın alması ve benim adama yumruk atmam! Adam sersemlemişti juvia ile aynı anda adama yumruk atınca adam yere düştü bayılmıştı!

     Bizde onu içeri sürükleyip bizi kelepçeledikleri gibi onu kelepçeledik ve ağzını da adamın kendi kıyafetinden aldığımız bir parçayla ağzını bağladık böylece seste çıkaramayacaktı üzerini aradığımda telsiz bir adet sniper ve bileğindeki bezi aldım neden bir adamda sniper olur ki?! Biz koridorda ilerlerken telsizden "üretici açıklama yaptı adını söyledi lan adı 'David'miş adam üç yıldır ölümsüzlüğü arıyormuş, bulunca sevinçten kafayı sıyırmış diğerleri buna inanmamış dalga falan geçmişler adam zaten deli, ilaca birşeyler daha katmış ve' kansere tedavi, lösemi ye tedavi aynı zamanda zayıflatıyor da ' diye ilaç sektörüne karıştırmış e tabi herkes koşmuş almış adamın içine ne kattıysa ilaç mutasyona uğramış ve şimdiki zaman adam bizim bölgede saklanıyor barikat falan zaten onun fikriydi! " dediğinde ben telsizi ses kaydına alırken, juvia sesini değiştirerek" adam hem deli hemde zeki nasıl bir şey bu! " dediğinde karşı taraftaki adam " ryou? Senin sesin garip geliyor? Hasta falan değilsin değil mi? " dediğinde juvia" yok be olum birşeyim yok telsiz ya ondan garip geliyordur " dedi adam" tamam neyse üretici geliyor bay bay" dedi ve ses kesildi.

    Bütün herşeyi öğrenmiştik şimdi tek yapmamız gereken şey buradan çıkmaktı yukarı doğru çıkan merdivenleri kullanarak yukarıya çıktık bir binanın içindeydik ve hiçkimse yoktu bulunduğumuz yer cephanelik gibi bir yerdi, bunlar  gerizekalılar! Yerde bulduğum bir çantaya alabildiğim kadar silahı alıp içeriyi gezmeye başladık kullanılabilir olanları alıyorduk raflardan birinde eldivenler gördüğümde gülümsedim eldivenlerin eklem yerlerinde çivi benzeri şeyler vardı kısaca ölümcül birşeydi yanıma onlardan da alıp rafları incelemeye başladım

    Katana ve daha birçok şey bulduğumda hâlâ çok şaşırmıştım bu adamlar nasıl buluyorlardı böyle şeyleri?! Juvia'ya 'Jubi hadi çıkmalıyız burdan " dediğimde kafasını salladı ve binanın merdivenlerinde yöneldik merdivenlerin başında bir mantar pano vardı üzerindeki bir sürü kağıdın toplu bir resmini de çektikten sonra hızla bina dan ayrıldık.

     Çıkış biraz önümüzdeydi tam çıkacakken bir adam" HEY! MAHKUMLAR KAÇIYOR!!! " diye bağırmasın mı?! Neden?! Neden!! Hızla arkamı dönüp elimdeki sniper'la adamı kafasından vurup gidecekken önüme çıkanşey gülümsememi sağladı benim tehdit ettiğim adamdı ona dönüp" seni açık bir dille uyardığımı sanıyordum sanırım yeterince açık olmamış "dediğimde gülerek" var mısın düelloya" dedi bende gülerek "bire bir sen ve ben ya da ikiye iki arkadaşım ve ben karşımızda Da sen ve bir arkadaşın silah olmayacak elle dövüşeceğiz anlaştık mı?!" dediğimde kafasını salladı ve "anlaştık hadi barikatın diğer tarafında kimsenin müdahale etmesine izin vermeyin!ve sarışın Eğer kazanırsanız size bulamayacağız ama. Eğer ki biz kazanırsak burda bizimle kalacak ve her istediğimizi yapacaksınız" dediğinde "anlaştık" dedim ve barikatın diğer yanına geçtim adamlar görmeden çantayı bir yere saklayıp diğerlerinin yanına gittim herkes barikatın arkasından bizi izliyordu.

    Ben tehdit ettiğim adamla dövüşürken juvia diğerini dövüyordu sinirlenmişti! Onu kimse durduramazdı adam bana yumruk atmaya çalıştığında kenara çekildim ve kolunu arkasında bükerek "yine kötü fikir" dedim adam bir hamleyle benim kolumu büktüğünde adamı son bir güçle etrafımda döndürerek yere çaktım! Adam artık yerle bütünleşmişti ve kalkamıyordu juvia'ya baktığımda adam yerde yatarken juvia onun üzerinde zıplıyordu, bu kıza bayılıyorum!!

     Arkamı döndüğümde bize şaşkına bakan bütün grubu beklemiyordum tabi orası ayrı.

    Hepimiz eve döndüğümüzde bütün gruba ses kaydını dinletmiştim. Şu an ne yapacağımızı tartışıyorduk o adamlar bir daha bize bulaşmayacaklardı...

Fairy Tail - Apocalyptic Team:  Zombie ApocalypseHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin