8.bölüm : Barikat

506 56 64
                                    

- Mira'dan -


Sabah erza'nın sesi ile uyandığımda içimden ona sövüyordum, ne vardı da yine bağırıyordu bu?! Odadan çıkıp alt kata indim erza'ya "ne bağırıyon lan sabahın köründe?!?!" diye bağırıp oturma odasına girdim hâlâ uykum vardı.

Erza "en azından biriniz uyandı, hadi bana yardım et yemek hazırlayalım" dediğinde yüzüm sinirden kıpkırmızı olmuştu sırf bu yüzden mi beni güzel uykumdan uyandırdı!?!?! Ben uyurken bile uykusu olabilen nadir insanlardanım! Tamda rüyamda Ata binen at görüyordum!!

Sinirle erza'nın yanına gidip patates kızartması yapmaya başladım geldiğimiz evdeki buzdolabında bir sürü taze meyve ve sebze vardı ben patatesleri kızarırken erza "bugün bir keşif timi yollamamız gerekiyor bu çevreyi bilmiyoruz" dediğinde kafamı salladım haklıydı! Buralarda market veya benzeri birşey varsa bilmeliydik buraya gelirken tabelada "crowland" yazdığını görmüştüm bu yeri daha önce kimseden duymamıştım merdivenlerden bir gözünü ovuşturarak gelen levy "günaydın" dediğinde bende "günaydın" dedim.

Levy yanımıza gelip biz daha birşey demeden kavaltılıkları masaya komaya başladı belli ki hala tam olarak uyanamamıştı levy işini bitirip oturma odasındaki koltuklardan birine atlayıp uyanmaya devam etti, şanslı kız!

Patatesler kızarınca bir tabakla beraber masaya koydum, arkamdan gelen lucy "et varmı?" demesiyle korkarak çığlık attım, merdivenlerden inen laxus "hey! Ne oldu?! O çığlıkta neydi?!" dediğinde "birşey yok lucy birden gelince korktum" dedim laxus "aptal! beni böyle korkutma!!" Dedi.

Bende hafif gülümseyerek "afedersin ama birde işin iyi yanına bakalım şuan buradasın yani seni uyandırmak için yukarı çıkmama gerek kalmadı!!" dediğimde laxus "ne kadar da mükemmel bir taktik" dedi ve masanın yanındaki sandalyelerden birine oturdu.

Ben masaya su koyarken Gajeel merdivenlerden indi ve yanımıza geldi "günaydın" dediğinde bende "günaydın" dedim o sırada erza lucy'e "lucy sen ne istemiştin?" dediğinde lucy "et" dedi erza sorarcasına baktı lucy uykulu olduğundan anlamadığın da erza nefesini vererek "neden?!" dediğinde lucy "natsu seviyor" dedi ve buz dolabını açtı boş boş bakarken bir anda konuştum "demek natsu seviyor peki sen bunu nerden biliyorsun?!" dediğimde "her sabah evime mutfak camından girip 'lucy bana et yapsana' demesinden olabilir belki" dediğinde laxus'la ben kıkır kıkır gülüyorduk lucy en sonunda ne dediğini anlayıp "y-yani d-diğerleri de seviyordur diye d-dedim" dediğinde "kim mesela" dedim lucy " m-mesela laxus" dediğinde laxus "lucy ben et sevmem" dedi lucy "b-belki Gajeel?" dediğinde Gajeel "sarışın ben sadece tavuk eti severim" dedi lucy sessizce "hadi be" dedi ve "belki g-ray?" dediğinde merdivenlerden inen juvia "gray-sama et sevmez" dediğinde lucy'nin içinden sövdüğüne emindim biz gülerken lucy buzluğu açıp içinden et çıkardı ve mikrodalgaya koydu ili dakika sonra gelen 'tın' sesinden sonra eti çıkarıp doğramaya başladı

Et ve kahvaltının yapımı bittiğinde hemen hemen herkes gelmişti. Kahvaltı bittiğinde erza herkesi oturma odasına topladı ve "natsu ve lucy ile gray ve juvia sizden dışarı çıkıp araştırmanızı istiyorum nerde ne var bulmaya çalışın bizde evi düzenleyeceğiz" dediğinde natsu ve lucy ile gray ve juvia kafa sallayıp üst kata çıktı erza "erkekler jeneratörü tamir edecek ve evin etrafını düzeltecek bizde içeriyi toplayacağız" dediğinde hepimiz kafa salladık.

Ben mutfağı topluyordum, lucy, natsu, gray ve juvia çoktan gitmişti...

- lucy'den -

Erza'nın bize verdiği kağıtlara yolları çiziyorduk natsu "sağda bir market daha var, yanında bir boks salonu marketin karşısında ise kuaför" dediğinde kafamı salladım ve haritalya ekledim haritayı çantama koyup natsu'nun yanına gittim natsu "sadece bir sokak daha arayalım yarın devam ederiz" dediğinde "tamam" dedim ve yürümeye devam ettik, sokağın köşesinden döndüğüm anda karşımdaki şeyle dondum, bunu nasıl yapmışlardı böyle natsu, "luce?! Ne oldu neden durdun?! Hadi hızlı olmalıyız yoksa geç kalı-" dediğinde benim gördüğümü o da gördü. Bunu kim nasıl yapar ki?!?!

  Gördüğümüz şeyi çantamdan çıkardığım haritaya ekledim ve fotoğrafını çektim, natsu'yla eve doğru koşmaya başladık demir kapıdan geçip evin kapısını çaldık kapıyı açan levy idi ona" erza veya mira nerde?! " dediğimde" içerdeler ne oldu lu-chan?! " dediğinde" bu katta ki herkesi oturma odasına toplayabilir misin?! " dedim kafasını salladı ve yanımdan ayrıldı bende üst kata çıktım ve kapılara vurup herkes oturma odasına!!!" diye bağırıp alt kata indim.

  Herkes geldiğinde erza "ne oldu lucy?!" dediğinde "bir barikat yapılmış" dedim erza "eğer burada başkaları da yaşıyorsa taştan bir barikat doğal lucy ama burda kim yaşıyorum bilmiyoruz, yani birazcık doğal bir şey bu dediğin barikat" dediğinde kafamı salladım

    Erza'ya "sorunda burda erza barikat taştan değil!" dediğimde "beton mu?" dediğinde kafamı salladım erza "çamurdan değildir herhalde" dediğinde yine kafamı salladım mira "neyden yapılmış bu barikat?!" dediğinde telefondaki resmi açtım ve konuştum "zombilerden"...

Fairy Tail - Apocalyptic Team:  Zombie ApocalypseHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin