Sestra?

21 2 0
                                    

Ta elfka se vrátila ke svým druhům. Měl bych se jí zeptat na jméno. Ta její partička vypadá zajímavě ale zdá se že mi nevěří. Pro teď jsem to vypustil z hlavy. Sedím na zemi a dívám se na nebe. Vedle mě spí Aezor. Byl vyděšený z toho draka ale vypadá že už ho to netrápí.
Tolik věcí se stalo, když jsem spal. Nemůžu říct že mě to nepřekvapuje ale to co mi řekla. Bylo to něco co jsem nečekal. Zdá se že mladá generace nezná moc pravdu. Ale to není můj problém.
Povzdechl jsem si a lehl. Vzpomeň si. Vzpomeň si. Jediná věc, na kterou jsem myslel. Soustředil jsem se abych si vzpomněl a fungovalo to.
-----------------------------------
"Shanere!" Otočil jsem se a uviděl dívku. Byla překrásná. Měla dlouhé černé vlády v copu. Na sobě měla krásně šaty se sukní.
"Ahoj Alejo" Otočil jsem se a uviděl sebe jak se na ní smějí. Běžela za mnou s úsměvem na tváři.
"Co to děláš?" Otázala se mě.
"Jenom tak pozoruji přírodu." Příroda kolem byla nádherná. Úplný opak toho co je tam teď.
"Co tvoje magie, Alejo?" Rozzářil se jí úsměv na tváři. Najednou všude začali růst květiny.
"To je nádherné. Jsem na tebe hrdý" Znovu jsem se na ni usmál.
"Děkuji" Usmála se. "Bratře" To bylo vše co si pamatuju.
-----------------------------------
Rychle jsem vstal a rozhlédl jsem se kolem. Jsem zpátky. Pak se moje mysl obrátila na jedinou věc. Měl jsem sestru. Jak si nemůžu pamatovat že jsem měl sestru? Co jsem to za bratra, když zapomenu na svoji sestru?
Začal jsem si nad tím lámat hlavu. Najednou slyším z jejich tábora křik.
Asi mají hádku. Že by kvůli mě? Nevypadá to tak. To by se hádali dýl a víc. Musí v tom být něco jiné ale nebudu se v tom štourat. Znovu jsem se lehl a na chvíli si odpočinul.

Poslední Žijící DruidWhere stories live. Discover now