Capitolul nouă:Confesiune

86 5 0
                                    

Sasuke P.o.V
Ar fi timpul să îi spun că am sentimente pentru ea.Chiar dacă probabil voi fi respins nu vreau ca ea să mă vadă doar ca pe un prieten sau coechipier.
Sakura:Spune Sasuke despre ce ai vrut să vorbim.
Sasuke:Am sentimente pentru tine Sakura.
Sakura:Nu se poate...
Sasuke:Ba da.Știu că probabil mă vei respinge nu pentru că nu ai sentimente pentru mine probabil pentru visul tău.Dar eu nu pot continuă să fiu văzut doar ca pe un coechipier sau prieten.Putem continua să luptăm pentru vise și fiind împreună.
Sakura:Știu asta.Doar că fiind într-o relație s-ar putea să ne încurce decât să ne ajute.Si eu am sentimente pentru tine dar mai bine ar fi să lăsăm lucrurile așa cum sunt.
Am simțit cum inima mi se rupe în mai multe bucăți.Nu îmi venea să cred că va pune visul pe primul loc.
Sasuke:Deci respingi idea să fim împreună.
Sakura:Cam așa ceva.
Probabil are dreptate.Nu este momentul să ne concentrăm pe lucruri de genul ăsta.Akatsuki inca mai ataca și un război ar putea fi în curând.
Amândoi am plecat spre casă.Fara să ne mai uitam unul la altul.Nu am să renunț la Sakura niciodată.Chiar dacă am un vis vreau să îl fac împlinit având-o pe ea alături de mine.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~urmatoarea zi~
Sakura P.o.V
Știu că am fost rea cu Sasuke.Sa fiu sinceră as fi vrut nespus ca noi doi să avem o relație.Dar câteodată este mai important să ne punem visele pe primul loc.
De când eram mică îl vedeam pe Naruto luptându-se pentru visul de a deveni hokage.Așa sunt și eu.Întodeauna am fugit după Sasuke.El m-a respins mereu,îmi zicea că sunt enervanta și multe altele.Nu stiu dacă să îl cred ca are sentimente pentru mine.Acuma am crescut,am alte planuri.
Mă duc spre biroul hokagelui.Acuma că Akatsuki nu au mai făcut nicio mișcare și l-am salvat pe patru cozi ar fi timpul să fac și eu ceva important.Sa predau sau să mă antrenez.O nouă tehnică nu ar strica.
Tsunade:Intră.
Sakura:Tsunade-sama acuma că m-am intors din misiune pot ajuta cu ceva?
Tsunade:Hmm...Am sa iti încredințez o misiune secretă.
Sakura:Misiune secretă?
Tsunade:Așa este.Trebuie să livezi acest colet.
Să livreze un colet?Serios nu că mă plâng sau ceva dar mă așteptam la ceva mai important.Tsunade-sama niciodată nu îmi dă ordine de genul ăsta.
Tsunade:În satul ascuns de nori trebuie să cauți aceasta femeie.
M-am uitat la poza.Aceasta femeie pare o persoană importantă.Oare mă întreb de ce m-a ales pe mine Tsunade-sama să livrez coletul?
Tsunade:Dupa ce vei livra coletul vei rămâne câteva zile în sat că să te antrenezi.
Sakura:Să mă antrenez?Stai un pic deci misiunea secretă care vrei sa mi-o încredințezi să ii livrez coletul acesta femeii din poză ce legătură are antrenamentul cu misiunea?
Tsunade:Pentru ca misiunea secretă nu este neapărat livrarea coletului în siguranță este de a învăța o nouă tehnică de la femeia din poză.
O nouă tehnică?!Am inteles acuma știu cine îi femeia.Cand mă antrenam cu Tsunade-sama mi-o povestit odată despre această femeie numele ei este Amaya Ushagi.Se zice că a fost una dintre cele mai puternice femei pe vremuri.Foarte multe persoane s-au antrenat cu ea.Unii au reușit să devină puternici alți nu.Depinde de cât de mult te străduiești să devii puternic.
În sfârșit mi s-a ivit ocazia să mă antrenez cu o persoană puternică.Tsunade-sama mi-a dat toate detaliile care aveam nevoie să le stiu si am pornit la drum.Voi lipsi câteva săptămâni.Nu este ca și cum satul nu se va descurca fără mine.
~
~
~
~
~
~
~
~
Sper că va plăcut acest capitol!Mulțumesc pentru că cititi această care sper ca în viitor va avea foarte mult succes.Sa aveți o zi buna si următorul capitol se va numi:misiune secretă

SasuSaku-Lupta pentru viseWhere stories live. Discover now