Capitolul unu:Antrenamentul

240 8 0
                                    

Sakura P.o.V
Am mers să o vad pe Lady Tsunade.Mi-a zis că are ceva important sa ne spună mi-e și lui  Kakashi-sensei.Sper să fie legat de Akatsuki.

Tsunade:Se pare că au început să se miste cei de la Akatsuki.Vor veni după Naruto.Kakashi vreau sa te ocupi de Sasuke.Am nevoie ca echipa șapte sa fie pregătită pentru confruntare.Jiraya se va ocupa de Naruto iar tu Sakura vei fi pe mâinile mele.
Bun!Insfarsit am ocazia să dovedesc de ce sunt în stare.Asta însemna că nu vom avea mult timp la dispoziție.Deoarece Akatsuki deja au mers în satul nisip și au extras jinchuriki din Gaara.Chiar daca atunci a fost prea târziu acuma nu va mai fi așa.Nu o vom dezamăgi pe Tsunade-sama.
Kakashi:Am înțeles.
Tsunade:Ești liber.
Mă va învăța Tsunade-sama o tehnica nouă oare?De abia aștept să încep antrenamentul.Vreau sa ii dobor pe cei de la Akatsuki.Este unul dintre visele mele.Stiu că pentru multi li se pare imposibil pentru mine.Intradevar in trecut am fost slabă recunosc dar nu o să mai fie așa.Nu am să mai aștept să fiu ajutată.
Tsunade:Vom începe antrenamentul.Vino cu mine.
Bun!Lucrurile vor fi serioase atunci.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Am inceput antrenamentul.Sever ca de obicei.Am progresat față de celelalte antrenamente acuma am înțeles când trebuie să mă feresc,să lovesc și să mă apăr.
Tsunade:Nu este rău Sakura.Dar se poate și mai mult! Arată-mi ce poți!
Am inceput să lupt mai serios ca înainte.Am lăsat emoțiile deoparte și m-am concentrat la luptă.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Antrenamentul a durat până seara.Am fost obosită într-adevăr dar nu am renunțat să mă mai antrenez.
Tsunade:Este de ajuns.Esti liberă Sakura.Maine vom continua.
Sakura:Am înțeles!
Am mers spre casă.Gandindu-ma la cu cine o să ne luptăm de data asta.Majoritatea echipelor din satul frunzei au trebuit să plece în misiune.
Sakura:Am să reușesc!Știu ca pot. Am să o fac mândră pe Tsunade-sama.
Am ajuns în sfârșit acasă.Chiar daca îmi era foame mi se închideau ochii.Am decis să amân să iau cina și să merg direct la culcare.Trebuie să am energie pentru mâine.
~
~
~
~
~
~
Sper că va plăcut acest capitol!Nu știu cât de reușit este dar am încercat XD mulțumesc pentru că ați citit capitolul unu!

SasuSaku-Lupta pentru viseOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz