Capitolul cinci:Strategia partea a doua

83 4 2
                                    

Sasuke P.o.V
Idiotul de Naruto s-a aruncat în luptă cum face el ca de obicei deși noi nu avem niciun plan,atacă fără să se gândească.
Trebuie să îl opresc înainte de a se înrăutăți lucrurile.Kakashi de abia mai poate lupta cu el.Nu îmi vine să cred că voi ajunge să văd ziua când atacurile lui nu au niciun efect.Trebuie să îl ajutăm nu mai rezistă mult.M-am uitat la Sakura,ea este o fată destul de inteligentă și fără ea nu știu ce ne-am fi putut face.Mai ales poate ajunge să fie una dintre cele mai puternice fete din satul frunzei.
Sasuke:Am eu grijă de el.Analizează inamicul și gândește-te la o strategie.
Sakura:Am înțeles.
Am mers după Naruto.Știu că mă pot baza pe Sakura nu degeaba este favorita hokagelui.
Sasuke:Idiotule ne stai doar în cale.Încearcă să nu ne mai faci probleme.
Eu si Naruto am mers înapoi lângă Sakura.După privirea ei îmi pot da seama că deja are un plan.A fost destul de rapid.Știam că va reuși.
Naruto:Sasuke ce rău ești!Sakura-chan?
Sakura:Acele tije.Am o idee.
Uitandu-ma la inamic îmi pot da seama că tijele au un rol important.Probabil este punctul lui slab.
Sasuke:Spune.
Sakura:Dacă aș reuși să i le scot s-ar putea Kakashi-sensei să aibă o șansă să îl doboare.
Sasuke:Acuma că mă gândesc.S-ar putea să ai dreptate.
Mă uit la Naruto,curios să văd ce va face și cât de efecient a fost antrenamentul pentru el s-a schimbat fața de cum era în trecut.Am observat că se uită la Sakura.Nu îmi place asta.Am încercat să mă controlez și să trec cu vederea până la urmă suntem în mijlocul unei lupte.Mă intreb ce s-a întâmplat cu echipa 10.Nu știm nimic despre ei.Oare sunt în siguranță?
Naruto:Bun!Haideți să acționăm!
Sakura:Dacă Kakashi nu va reuși cu chidori.Înseamnă că rasenganul lui Naruto are șanse să îl doboare pe inamic.Cu totuși dacă ne gândim logic chiar dacă aș avea șansa să îi scot tijele și să i le distrug.Kakashi-sensei nu pare că mai rezistă mult.Înseamnă că sunt 40% șanse ca planul să meargă 60% ca unul dintre noi să fie învins de inamic.
Naruto:Dar Sakura-chan mă pot descurca cu el!
Sakura:Nu este un inamic care să îl poți învinge ușor Naruto.Ține minte viața lui Kakashi-sensei este în mâinile noastre.
Sasuke:Sakura are dreptate.Bun Naruto trebuie să ne ocupăm de inamic că să îi dăm oportunitate Sakurei să îi ia tijele și să le distrugă.Tine minte jutsul lui este de atragere o dată va trebui să fim foarte atenți.
Naruto:Știu asta.
A început să devină serios.Vom invinge inamicul nu îi vom permite să îl captureze și pe patru cozi.Dar totuși nu îmi vine să cred că Sakura s-a schimbat drastic.Amândoi avem vise. Am sentimente pentru ea,dar este mai importantă viața ninja decât a avea o relație.Okay Sasuke concentrează-te.Lăsăm astea deoparte, inamicul este mai important acuma.
~
~
~
~
~
~
~
~
Sper că va plăcut acest capitol!Am încercat să nu îl fac plictisitor m-am gandit ca îi momentul să aflăm gandirea lui Sasuke 😁😁 Următorul capitol va fi reuniunea!

SasuSaku-Lupta pentru viseUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum